Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #8

Hier zijn we dan weer!

Hey Noobs!

Hier zijn we dan weer met een nieuwe Kamer van de Week! Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor de late uitslag. Er waren wat zaken tussen die ons verhinderden om de uitslag op tijd online te zetten. Maar met dat achter wege, Hier is de uitslag van de KVDW #7!

De Winnaar van de kamer van de week #7 is…*Tromgeroffel*… Jako! Gefeliciteerd, jij wint deze keer de Kamer van de Week Badge! Wil je de kamer van Jako bekijken? Klik dan hier!

Het einde van oktober begint alweer te naderen, en dat betekent dat we de enge kostuums weer uit de kast mogen halen! Het volgende thema is namelijk... Halloween! Wie van jullie maakt de meest futuristische kamer?

 

Je kan meedoen met de Kamer van de week vanaf 16 Oktober tot 7 November! Daarna zullen wij alle ingestuurde kamers beoordelen. Vergeet niet in je kamernaam [#8KVDW] te zetten. De uitslag komt samen met de nieuwe Kamer van de Week op 9 November gedurende de dag online! Kamers waar een deurbel/wachtwoord op zit worden NIET MEEGETELT EN GEZIEN ALS NIET AF! We wensen alle deelnemers enorm veel succes en we kijken ernaar uit om jullie mooie kamers te zien!


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties