Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

GIRLS VS BOYS DAY

Jongens tegen de meisjes

 

Hey beste spelers van noob! 

 Vandaag gaan we weer terug naar de strijd die al eeuwen voortduurt : de jongens tegen de meisjes! Ook deze keer gaan we kijken wie nou beter is, maar dan wel in echte noobstijl! 

Er zullen over de hele dag verspreid verschillende events plaats vinden. Als eerste trappen we de strijd af in de special boys vs girls lounge. Daar leggen we uit wat er allemaal te doen is en hoe laat deze events gegeven worden voor de mensen die dit artikel niet gelezen hebben.dit begint om 14:00. Het geslacht dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, wint! 

We starten met het event van Matthiaz in de kamer Girls VS Boys om 15:00.Hier beginnen we met het tellen van de punten. Ook zullen hier prijzen verloot worden, maar dat spreekt wel een beetje voor zich 

Daarna gaan we door naar de kamer van Grandman waar de strijd verdergaat. De kamer heet BOYS VS GIRLS en het event begint om 16:00. Hier worden ook weer de punten geteld. na afloop van dit event krijgt iedereen die in de kamer is een mooi badge.  

Competitie : 

Natuurlijk is er ook een kleine competitie! Wij zijn op zoek gegaan naar 2 meubels die een meisje of jongen het beste weergeeft. Het was een lange zoektocht maar we hebben er uiteindelijk toch 2 gevonden. Om het voor jullie wat leuker te maken mogen jullie gaan raden wat dit voorwerp is. Maar voordat je gaat roepen dat het een voetbal of een hartje is, kunnen we je alvast vertellen dat het deze 2 meubels niet zijn. Wel willen we jullie 2 tips geven. 

Voor de meisjes zijn dat : 

Ik ben niet al te lang 

Ik heb soms een geurtje 

En voor de jongens zijn dat : 

Ik kan licht geven 

Ik ben er in verschillende kleuren en soorten 

Natuurlijk zijn er ook wel wat regels. De regels zijn : je mag maar een keer meedoen. Niet van geslacht veranderen.  Klik hier om het antwoord in te leverenJe kan meedoen met deze competitie tot 24 mei.  

Alvast veel plezier en tot de volgende keer! 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties