Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noobflitz #23

En daar zijn we weer.. lees snel!

 

Afbeelding  

 

Inleiding 

Deze week was het natuurlijk dierendag, en dat hebben wij uitbundig gevierd met onze lieve diertjes, en met Proef-Reporter SuperPear! Deze week gaan we weer op een nieuw avontuur, en hierover kun je alles lezen in deze Flitzende Noob FlitzEnjoy. 

  

Collumns 

 Afbeelding Deze week gaan er geruchten rond dat Proef Reporter Jourik aan het sporten is! Hiervan hebben we nog niet gehoord of dit waar is.. Ook zijn er geruchten dat SuperPear stiekem een oogje heeft op Linda.. Is dit het begin van een nieuwe romance? 


 Afbeelding Of je erin gelooft of niet, Linda heeft deze week weer een voorspelling voor jouw horoscoop. Deze week in de hoofdrol: Vissen. 

Vissen. 

Herfst is hét seizoen voor jou. Maar je kan komende week de Pumpkin Spice Lattés beter laten staan.. Op het liefdesgebied heb je deze week niet zoveel geluk, maar, je zal wel een nieuwe crush krijgen op iemand! Vermijd deze week de kleur paars. 


 Afbeelding Deze week is Cupido Kim weer aanwezig met een nieuw koppeltje en heeft zij Linda op pad gestuurd om een leuk koppeltje te zoeken samen met haar.. Op hun pad zagen ze het volgende koppeltje.. Deze week zijn HeyMitch en ILynn het koppeltje van de week! Geniet van elkaar! 

 


 Afbeelding en om het af te maken, een gloednieuwe Noob Charts! Ook geven wij een tip, die je naast de Top 10 van deze week, echt moet luisteren! 

 


(6) v MAGIC! – Rude  

  

 Afbeelding Afbeelding 


Plaats een nieuwsbericht reactie!




Advertenties