Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

NNR Telaat ?

Ja, er is vandaag weer veel misgegaan, hieronder lees je wat, en de nodige Informatie over de ZomerEventen!

Wat is er allemaal mis gegaan?

Vandaag is het een hele onrustige dag geweest. Er is vandaag heel veel mis gegaan, van NhReport die geen filmpjes eer kon Uploaden tot Plaatjes die opeens waren verdwenen. Vandaag heb ik zoveel mogelijk proberen te hetstellen, Helaas is niet alles gered. Omdat ik zo druk was met alles opnieuw in te stellen. heb ik heel veel dingen in men prive leven moeten doen die tijdrovend waren. Kortom, HEEL veel dingen gebeurt vandaag en toch nog een kleine NNR.

The NoobIslands.

Zoals jullie waarschijnlijk weten gaan MORGEN de Noobhotel ZomerEventen vanstart. een week lang eventen waar jullie aan mee kunnen doen. Hoe jullie de Kamers kunnen vinden lezen jullie hieronder!

De ZomerEventen kamers, zullen allemaal tevinden zijn bij Quizz. Ook zal ieder Event onder de naam ZomerEventen'13 [kamernaam] Te vinden zijn bij de Eventen in het Hotel (bij de Kamers in het vakje, Eventen)

Ieder Event zal om 3 uur beginnen en uiterlijk om 5 uur eindigen! Van maandag t/m Donderdag zal Quizz alles leiden. Vrijdag en Zaterdag zal een Andere Staff deze eventen doen. Zondag zal Quizz weer alles doen, en ook Savonds om 8 uur in de FeestKamer zijn. Eveneens te vinden bij de Kamers van Quizz, of bij de Eventen.

Kortom voor jullie: Van Maandag T/m Zondag zijn de Eventen te vinden bij Quizz's Kamers, Of tevinden bij de Eventen (Via de rooms te vinden). Zondag zullen de Eventen eindigen met een Groot Feest dat om 8 uur in de Kamer van Quizz begind. Om 12 uur snachts zal de NIR Online komen, en vanaf dat moment is Quizz afwezig.

Sorry voor het lange wachten op de veel te kleine NNR. Ik had dit niet geplant. Waarschijnlijk zal dit Bericht nog worden Geupdate voor de filmpjes van NhReport.

Tot de Volgende NNR, Quizz.

Update:

Where am I is Terug! Deze keer in een ZomerEditie. Elke week is er een foto waar Reporter Reader op vakantie is, hij gaat deze zomervakantie namelijk diverse landen bezoeken in de wereld. Alleen is hij vergeten neer te zetten in welk land of in welke stad hij is! Aan jouw de taak om deze foto te onderzoeken en te achterhalen waar de foto is genomen. Elk winnend Antwoord krijgt er een beloning voor. De link vind je in het plaatje!

Kvdw is terug, LetOp!  De Kvdw zal maar 1 week duren! Zondag 4 Augustus, moeten de kamers zijn ingezonden!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties