Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #10!

w00p w00p. Kamer van de week, wie wint deze keer? :D

We hebben muzikale weken achter de rug! Noobhotel stond in het teken van muziek, verschillende clubs en discotheken hebben hun deuren geopend. Onder andere Rihanna en Justin Timberlake gaven een optreden in de kamer van Haunted, Katy Perry stond te schitteren in de kamer van Amy maar er kan maar één winnaar zijn…

KVDW #10

Een nieuwe week betekent ook een nieuw thema, deze week is het thema namelijk de boerderij. Volgende week is het namelijk Agro week, en daar hoort toch een fantastisch thema bij?! Je kan gebruik maken van de meubel categorieën landelijk, omgeving en grunge, andere meubel categorieën zijn ook welkom natuurlijk!

Regels 

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kan ik het niet bekijken.

Zet in je kamernaam [KVDW #10] óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je gebruikersnaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Winnaar

Ondanks de fantastische optredens, de geweldige discotheken kan maar één discotheek eigenaar de kamer van de week winnen, en dat is namelijk jeri007! Gefeliciteerd, de badge komt zo snel mogelijk ‘muzikaal’ naar je toe.

Verder heb je hebt tot volgende week woensdag de tijd, 05-02-14, in die middag loop ik alle kamers langs. De winnaar krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] niet wanneer je [KVDW #10] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

Reader

 


 

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties