Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #17!

Alvast fijn de lente in, met een nieuwe kamer van de week! Lees hem snel :)

De lente is aardig begonnen in Noobhotel! Met een record aantal deelnames is dit de beste ‘Kamer van de Week’ tot zover. Ik heb hele mooie parkjes gezien en wat vakantiehuisjes, maar er kan natuurlijk maar één iemand de winnaar zijn…

Winnaar

Toch konden we in de kamer van bodhix het beste genieten van het mooie lenteweer. Gefeliciteerd bodhix!

Je KVDW badge komt er zo snel mogelijk aan met een zonnetje erbij.

KVDW #17

En wat wordt het volgende thema? Wij, de reporters van Noobhotel zijn wel toe aan een nieuw Reporters Honk, oftewel ons hoofdkwartier van NhReport. Aan jullie de taak om een nieuwe Reporters Honk te ontwerpen en te bouwen. Misschien met de nieuwe Chesterfield banken? Maak het zo mooi mogelijk want alleen de beste kan winnen.

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel [KVDW #17] (aan het begin van de kamertitel) óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je gebruikersnaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt weer tot volgende week woensdag de tijd, 26-03-14, in die middag loop ik alle kamers langs. De winnaar krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] en de spatie niet wanneer je [KVDW #17] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

Reader

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties