Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #16

De Noob Times is er weer op hete kolen!

Inleiding door Kim

Hey Noob’s! Hebben jullie al genoten van het zomerse weer de afgelopen dagen? De reporters ook! En goh… wat waren ze er aan toe. Zo heb ik me prima vermaakt op een festival, reporter Marloes trok erop uit in de wilde natuur, reporter Reader heeft hele dagen liggen zonnen op het strand en reporter Sannedie moest werken. Tsja, er zijn ook harde werkers. De NOOB TIMES is iets korter dan wat jullie van ons gewend zijn. Desondanks hebben we wel weer zoals altijd de columns weer op een rijtje voor jullie. Let op: je kan nog maar eventjes meedoen met de Kamer van de Week! Veder hebben we een nieuw Netflix nieuwtje en een geüpdatet NOOB CHARTS!

Kim – Reporter

 

Columns

De columns staan weer klaar om gelezen te worden in deze gloednieuwe de NOOB TIMES!

Je kan nog eventjes meedoen met een gloednieuwe Kamer van de Week tot en met dinsdag 30 mei. Het thema van de 15e Kamer van de Week is namelijk tuinieren. Na deze datum, dinsdag 30 mei, gaan wij de kamers beoordelen. De mooiste, leukste en tofste kamer, maken we bekend op woensdag 31 mei. Zet in ieder geval in je kamernaam: [#15KVDW] Zorg dat je kamer ook open is op de dag dat wij jullie kamers komen bekijken, dus geen deurbel óf wachtwoord. Wij wensen iedereen heel veel succes. Klik op het column plaatje om naar het nieuwsbericht te gaan.

Vanaf nu geven wij jou ook de leukste films en series van Netflix, wat komt er nieuw? Welke seizoenen komen er binnenkort? Zo houden wij jou op de hoogte van een toch wel leuke verslaving. De makers van Orange is the new black zijn gekomen met een nieuwe serie genaamd Glow! Te zien vanaf 23 juni op Netflix. Het is de jaren 80 in Los Angeles in deze comedyserie. Een werkloze actrice houdt haar droom levend door het portretteren van een vrouwelijke worstelaar. Klik hierrr voor de trailer! 

Met het mooie weer de afgelopen dagen kan je natuurlijk niet in je winterkleding blijven rondlopen! Dat geldt ook voor Noob en Noob. Maarja… Wat wil je als je al paar maanden dezelfde outfit draagt. Met dit zomerse weer stonden ze voor een onmogelijke opgave voor de kledingkast: wat moesten ze aantrekken… Je ziet het in een nieuwe Noob en Noob!

Cupido Kim vindt altijd de leukste stelletjes in Noobhotel... en als die stelletjes op het randje zitten van “net niet” komt ze er met haar liefdespijltjes aan. Dit keer vond ze dus natuurlijk ook dat Souris en Biggernick een plekje verdienen in dit column.

Joop schrok deze week heel erg... Kim en Piet gingen als kip zonder kop rondrennen en riepen dat ze aangevallen werden. Vervolgens ging Piet helmen verkopen en bouwde Protected een stukje Berlijnse muur om zichzelf en Kim te beschermen. Daar voor stonden allemaal soldaten... wat was er toch aan de hand? 

En natuurlijk hebben als laatste weer een nieuwe editie van de NOOB CHARTS! Dit is weer de NOOB CHARTS van week 22. Dit keer van een andere muzikale reporter, namelijk reporter Reader. Nog steeds staan Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber op de eerste plek nieuwkomer is Shawn Mendes op plek 7. Check de rest van de top 10 hieronder!

(1)   =  Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito (Remix) 

(2)   ^  Lil’ Kleine – Alleen 

(3)   ^  DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne – I’m the one 

(4)   ^ Shawn Mendes – There’s nothing holdin’ me back 

(5)   ^  Jason Derulo ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign – Swalla 

(6)   ^  AJR – Weak

(7)   v  Clean Bandit ft. Zara Larsson – Symphony

(8)   v  Kygo & Selena Gomez – It ain’t me 

(9)   v  Ed Sheeran – Shape of you 

(10) v  Ed Sheeran – Galway Girl 

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

KIM, MARLOES, READER & SANNE

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal!

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #16

hoi mag trumpets van sean paul op?

Advertenties