Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #19

Tijd voor de NoobFlitz, deze keer niet op zondag maar op maandag!

Inleiding door Reader

Allereerst wil ik mijn excusus aanbieden waarom er twee weken geen nieuwsbrief online stond en waarom er vorige week geen KVDW online stond. Dit had te maken met privé redenen waardoor ik niet met Noobhotel Report kon bezighouden. Helaas was Linda te druk bezig om haar koekjesvoorraad na te tellen, zij is het helaas vergeten om een nieuwe NOOB FLITZ online te zetten. Niet getreurd, we gaan gewoon verder waar we gebleven waren!

En om na deze drukke week weer lekker tot rust te komen, kun je in deze NOOB FLITZ weer de leuke columns lezen! Ga lekker onderuitgezakt zitten met wat lekkers en geniet van onder andere   HoroscoopNoob & Noob en veel meer!!!

Reader, hoofdreporter Noobhotelreport

Noobhotel Report sollicitaties

Noobhotel Report heeft een nieuwe koerswijziging. We zoeken namelijk minstens vijf nieuwe reporters die het team komen versterken. Daarom hebben we de sollicitaties geopend zodat jullie erop los kunnen solliciteren. Wat is een reporter? Een report is een teamlid van Noobhotel Report. Hij of zij zorgt voor het organiseren en leiden van wekelijkse (officiële) events. Naast de events zorgt degene ook voor actief nieuws van Noobhotel. Lijkt dit jouw wat? Dan kan je hier klikken, of op de grote letters hieronder. De reporters wensen je veel succes!

SOLLICITEER HIER VOOR NOOBHOTEL REPORTER!!!

 

 

 

Columns

Je wekelijkse porte columns van de NOOB FLITZ!

 

Helaas helaas, niemand heeft de uitslag van Brazilië – Nederland goed geraden. Over vier is het Noob-WK terug, geen zorgen, tussendoor hebben we het Noob-EK nog over twee jaar!

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Kreeft:

Trek die zomerse schoenen aan en ga naar buiten! Want jouw gewoonte om lekker binnen te zitten werkt in je nadeel met dit warme weer.  Goed voor de gezondheid en voor bruine tint. Geniet er van!

Heel veel mensen hebben zijn al zomervakantie aan het vieren. Ook Noob & Noob vieren vakantie, waarschijnlijk gaan ze naar Costa Del Noob, maar wat nemen ze mee…

 

Vandaag hebben we natuurlijk eindelijk weer een nieuwe koppeltje! Na lang zoeken heeft Cupido Kim ZELF een koppeltje gemaakt! Jazeker het is echt gelukt en ze zijn heel schattig samen. Het stelletje van de week is geworden… tromgeroffelJustmitch & gina115!

 

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

Beste Kim,

We hebben een leuke tijd gehad, en jammer genoeg is dat nu verprutst door een domme fout van mij. Als je dit leest, en een beetje goed kijkt, weet je vanzelf wie ik ben. Ik wil het graag goedmaken, maar ja, ik vind het niet raar als je me wantrouwt, en het vertrouwen echt weer terug moet vinden ergens in mij.

X.

 

En dan nu de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! Anders Nilsen staat met Salsa Tequila sinds deze week in de NOOB CHARTS. Dit word naar Reader’s mening de nieuwe zomerhit… De tip van deze week komt van Stromae met het nummer ta fête.

 

(1)  =  Calvin Harris - Summer

(2)   =  Nico & Vinz – Am I Wrong

(3)   ^  Coldplay – A Sky Full Of Stars

(4)   v  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be

(5)   =  Route 94 ft. Jess Glyne – My Love

(6)   Avicii - Addicted to you

(7)   =  The Chainsmokers - #SELFIE

 (8)        Anders Nilsen – Salsa Tequila

(9)     v  David Guetta & Showtek ft. Vassy – Bad

(10) =  MKTO – American Dream

 

TIP:     Stromae – ta fête

 

 

 

 

 

 

 

 

Herdenking

 

Vanavond, tussen 20:00 en 20:30 willen we een herdenking houden voor de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne. Dit zal gaan gebeuren in de kamer van Reader. Iedereen is van harte welkom, we zulleen één minuut stilte houden. We vinden het allemaal erg verschrikkelijk wat er is gebeurd. Sommigen van jullie kennen misschien wel, direct of indirect, mensen die op dat vliegtuig zaten. 

Sinds februari is er een zogenaamde 'Krimcrisis' gaande in Oekraïne. Een strijd tussen de regering/leger van Oekraïne en rebellen (pro-Russische rebellen). Helaas is het toestel MH17, een boeing 777, van Malaysia Airlines het slachtoffer geworden van dit conflict. Alle passagiers en de crew die in het vliegtuig zaten, zijn omgekomen. Dat waren er in totaal 298. 193 Nederlanders, 43 Maleisiërs, 27 Australiërs, 12 Indonesiërs, 10 Britten, 4 Duitsers, 4 Belgen, 3 Filipijnen, 1 Canadees en 1 Nieuw-Zeelander. Helaas zijn deze mensen omgekomen bij deze laffe aanslag. Dit waren onschuldige mensen die niks te maken hadden met de crisis in Oekraïne.

Er is voor iedereen plek, je bent vrij om te komen. Enkele Noob Staff leden zullen er ook aanwezig zijn.De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument. Dat staat op de dam in Amsterdam, dus vanavond tussen 20:00 en 20:30 in de kamer van Reader

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties