Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #35

De wekelijkse portie entertainment!

 

Hoi Noobs, daar zijn we weer! Met deze week een extra bloederig halloween tintje. De Noob Times staat weer propvol bekende columns die staan te popelen om gelezen te worden. Verder hebben wij deze weer een extra competitie.. wil je meedoen om eventpunten en natuurlijk de eer in de wacht te slepen? Lees dan snel verder! Wij wensen jullie veel leesplezier.

 

 

Columns

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

Om in het horrorthema van Halloween te blijven staat deze week in Netflix: The Mist. Wellicht ben je al bekend met de horrorfilm. Maar deze is opnieuw uitgebracht in de vorm van een serie. De inwoners van een dorp in Maine worden ingesloten door een mysterieuze mist. Het wordt allemaal nog gekker als zij ontdekken dat in deze mist gruwelijke wezens leven. Het is een nieuwe serie gebaseerd op een van de verhalen van Stephen King. Ben je nieuwsgierig? Klik dan HIER om de trailer te bekijken!

 

 


Deze week hebben wij een zeer bekende als Noob van de Week! Ze besteedt ontzettend veel tijd aan het welzijn van het hotel, haar staffleden en natuurlijk JULLIE! Vandaag een extra bedankje omdat vooral zij veel tijd heeft besteed aan de aankleding van NoobHotel tijdens deze Halloween weken.. kijk vooral al eens naar het koffiehuis! Ik heb het natuurlijk over niemand minder dan onze.. Lycka! Een welverdiend plekje als Noob van de Week. Blijf zo door gaan meis!

 

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/f94a08e50325044d2027467a403364bb.pngALERT ALERT ALERT! Deze week geen nieuwe trend? Maar een competitie? Huh…? Wij willen graag jullie trends horen deze week! Noobhotel staat vol in het teken van Halloween en dat is overal aan te merken. Jullie steken veel tijd in jullie walgelijk.. gruwelijke.. enge outfits. En dat verdient een prijsje. Heb jij volgens jou de winnende en meest gruwelijk enge outfit? Doe dan nu mee en stuur een printscreen (afbeelding/foto) van je look met je gebruikersnaam op naar [email protected]. En wie weet win jij wel die 5 eventpunten!

 

 

https://www.mupload.nl/img/4loipvlfgxyom.png

Doe jij al mee aan de KVDW-Competitie van deze week? Nog niet..? Dan is nu jouw kans. Elke week heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan de Kamer van de Week competitie. Hierin laten amateur én professionele bouwers van NoobHotel zien wat hun talenten zijn. Je kunt nog meedoen aan de 25e editie van KVDW. Het thema voor deze week is het Halloween. Maak jouw griezeligste kamer, met jouw bouwtalenten en maak kans op een fantastische KVDW-Badge, 10 eventpunten en een plaats tussen de topkamers! Meer lezen over de competitie? Klik hier!

 

 

Verdorie.. Een gruwelijk monster heeft onze mailbox opgegeten. Nee, alle gekheid op een stokje. Helaas kunnen wij wegens een technische storing de ingezonden antwoorden niet bekijken en niet concluderen wie de ‘wie ben ik’-competitie van vorige week hebben gewonnen. We hopen deze volgende week te vermelden, met natuurlijk weer een nieuwe mysterieuze gast! Wie zal het zijn?

 

 

 

Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

 

  

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

 

 

-       Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #35

Veel leesplezier!

Advertenties