Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Tomorrow it's PINK or BLUE day!

Hey ? Dat is iets anders..

 

Tomorrow is it PINK OR BLUE sunday!! Het begint vanaf vannacht 00:00 tot morgennacht 23:59. Eerst zullen jullie denken foei Kim.. ben je kleurenblind dat is paars ( ja klopt er was geen roze kleur beschikbaar maar het thema is echt wel roze hihi..) 

Hoe meer Noob's , hoe meer fun! 
Wij doen er alles aan om NoobHotel zo leuk mogelijk te maken voor jou, daar horen natuurlijk ook zoveel mogelijk noobspelers bij! Met deze actie willen wij zorgen voor nóg meer enthousiaste spelers voor Noobhotel en tegelijkertijd onze vaste spelers bedanken! Morgenmiddag om 15:00 willen wij jullie vragen allemaal online te komen en mee te doen aan de pink or blue dag. We zullen eerst samen spammen. Ondertussen kan je ook je look aanpassen! Want er is een prijs te winnen voor de beste meisjes look (roze) en de beste jongens look (blauw). Om 16:00 staat er een drakenrace event voor jullie klaar in de kamer van grandman1234 en RAAD IS! Het thema daar is ook pink or blue! 

  
Bij 150 spelers online krijgt iedereen in de kamer een speciale prijs! Jullie kunnen in de kamer van Sven verzamelen. Maandag worden de winnaars van de looks bekend gemaakt, houd je look dus echt 24 uur aan! 
  

Jullie weten wat je te doen staat, nodig je vrienden uit en maak van Noobhotel een nóg leukere community met meer vrienden en fun.  En vergeet jou fantastische look niet! 

Tot morgen!

 


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties