Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Event agenda 2/5 t/m 8/5

Er komen weer toffe events aan!

Hallo lieve spelers,

Joop en Frank zijn weer druk bezig geweest om toffe events te maken! Joop was lekker koffie aan het verkopen in het Koffiehuis, en Frank was druk bezig met de koffers. Op een gegeven moment kwamen Peulenschilletje, Thijmers, Zilar en Dave op bezoek. Samen gingen zij knutselen en bedachten zij weer een aantal super toffe events! Zie hieronder en veel plezier en succes gewenst.

Maandag 2 Mei:

 Hebben jullie detectivesbloed door jullie lichaam heen stromen? Test jou detectives skills in het event Detectives Work van Peulenschilletje! Het event begint om 19:30! Ben jij erbij?

Dinsdag 3 Mei:

 Trek je stuiterbal maar uit de kast, want et is weer eens tijd voor Battle Banzai! In de kamer van Thijmemars gaan we vechten voor de winst in een kleurrijk spel op veren! Het event zal om 15:00 beginnen! Kom jij ook?

 Woensdag 4 Mei:

Het is een warme lente dag, wanneer je besluit een boswandeling te maken. Eenmaal bij het bos aangekomen merk je dat er iets vreemds is met het bos, je voelt je heel vrolijk en hebt zin in avontuur dus je loopt het bos in...

Op dat moment kom je uit op een magisch mooie plek waar plots een fee verschijnt, deze zal jou begeleiden in bepaalde gebieden. Als je op haar klikt, vertelt zij wat de bedoeling is, of geeft ze een tip. Halverwege je avontuur komt ze met een belangrijke mededeling waardoor je avontuur misschien wel in gevaar komt... of toch niet.... ?

Overleef jij de bossen, of zal het bos jou voor altijd in zijn greep houden?

Het event zal om 13:00 beginnen in de kamer van Dave!! Zal jij de geheimen van het bos onravelen?

 

Vrijdag 5 Mei:

Ben jij goed in het raden van woorden? Doe dan gezellig mee met het Raad het Woord event van zilar! Het event zal om 16:00 plaatsvinden. Kom jij ook gezellig meedoen?

 

Zaterdag 7 Mei:

Hoe groot is jullie woordenkennis? Kennen jullie het nederlandse woordenboek uit jullie hoofd? Test hoeveel jij weet over van alles en nog wat in het lopend vuurtje event van Zilar! Om 14:00 Beginnen we! Zie je daar ;).

Zondag 8 mei:

Denk jij dat je een pro bent in doolhoven? Dan kan je vandaag testen hoe goed je werkelijk bent in het vinden van de goede weg! Rick’s maze 2.0 start om 19:30 en zal zelfs voor de beste een hele uitdaging zijn! Kom jij ook?

Dit waren de events voor deze week! Heel veel plezier met de super toffe events! 

Lieve groetjes het staffteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties