Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Breaking Noob

De nieuwe breaking noob! Lees snel :D!

Inleiding door Reader

Het is weer tijd voor de BREAKING NOOB! Aanstaande donderdag is het St. Patricksday! Het is dan de jaarlijkse traditie dat de nieuwsbrief van Noobhotel in een speciaal ‘groenSt. Patricksday jasje wordt gestoken! Ik hou de inleiding kort want het mooie weer staat te wachten buiten. Ik wens je, namens de andere reporters, veel lees-plezier in deze nieuwe editie.
Blijf lekker zitten en geniet van een nieuwe column, genaamd ‘Moppen trommel’, een gloednieuwe Noob horoscoop en een nieuwe NOOB CHARTS  maar er is natuurlijk ook meer! Fijne week nog verder.
Reader, hoofdreporter Noobhotelreport

Noobhotel Report

De nieuwsbrief is natuurlijk een lange tijd weggeweest. We proberen weer elke keer een zo mooi gevulde nieuwsbrief te maken voor jullie maar we hebben wel jullie hulp nodig! Heb je ideeën, suggesties en enzovoort? Vul dan onze enquête in! De uitslag volgt in één van de volgende edities van de BREAKING NOOB!

Tevens hebben jullie laten weten dat jullie een ‘moppen’ column willen zien in de nieuwsbrief.  Deze hebben we gelijk in deze editie gezet! Hebben jullie meer suggesties en/of ideeën? Vul de enquête in of mail ons gewoon via [email protected].

Columns

Het is tijd voor de columns BREAKING NOOB. Met een nieuwkomer. Welke dat is? Dat zie je vanzelf wel. Veel lees-plezier!

We hebben deze week een special horoscoop voor jullie klaarstaan! Waterman:

Met zo veel romantiek in de lucht zou je bijna vergeten dat ook je huisdieren aandacht verdienen. Staar je niet blind op die ene hunk want je hond mag er ook wezen. Vermijd deze week de kleur groen.

Sommigen van jullie kennen deze column wel. Deze komt uit den ouden doos! Waar ben ik?! is de column waarbij jullie een mooie foto zien van reporter Reader zien in een land én stad. Alleen is hij vergeten erop te zetten waar hij deze week was! Aan jullie de taak om te achterhalen waar reporter Reader deze week was. Voor alle goeie inzendingen valt er een prijs te winnen, de winnaars worden volgende week bekend gemaakt. Mee doen? Klik op het plaatje!

Vergeet de Builders Challenge niet! Je kan meedoen tot en met vijftien maart het thema Lente. Volgende week zie je wie de winnaar is met zijn óf haar prachtige kamer! 

Deze week in Staf Interview: Stafflid Angelo! Kom met dit interview alles te weten over onze enige echte Angelo. Reporter Reader ondervraagde hem. 

Frank, Frank, Frank… Hij begaat de zoveelste blunder. Lycka heeft laten weten, via een officiële verklaring, dat Frank álle, ik herhaal: alle, sollicitaties door de papierversnipperaar heeft gehaald. Had ik al gezegd alle sollicitaties? ALLE SOLICITATIES! Frank heeft nog geprobeerd alle stukjes aan elkaar te lijmen, maar dit blijkt onmogelijk. Heb je de afgelopen weken gesolliciteerd? Dan wordt je verzocht om het opnieuw te doen. Er gaan geruchten dat Frank nog steeds bezig is om alles aan elkaar te plakken tussen zijn werk door. Maar als het aan Frank ligt, kan dat nog wel duren tot volgend jaar! 

Omdat jullie erom vroegen, een column met een mop! Welke mop zit er deze week in de Moppen Trommel? *…Grabbelt…* Hier komt ‘ie!

Wat gebeurde er met het domme blondjes ijshockey team in de lente? Ze verdronken.

En dan nu de NOOB CHARTS. Dé top 10 waar Noobhotel naar luistert. Mike Posner staat met I Took A Pill In Ibiza op nummer één in de NOOB CHARTS. Verder hebben we weer enkele verlaters en nieuwskomers. Tevens staat er ook een nieuwe tip klaar. De tip van deze week is Robin Schulz ft. Francesco Yates met Sugar

(1)   Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza 

(2)   ^  Rihanna ft. Drake – Work 

(3)   v  Lil’ Kleine  – Niet Omdat Het Moet 

(4)   v  Lil’ Kleine  – 1, 2, 3 

(4)  =  Justin Bieber – Sorry

(6)   =  Justin Bieber – Love Yourself

(7)   ^  Jonas Blue ft. Dakota – Fast Car

(9)   v  Major Lazer ft. Nyla & Fuse Odg – Light It Up 

(9)   v  Lukas Graham – 7 Years 

(10) G-Eazy, Bebe & Rexha – Me, Myself & I 

TIP:     Robin Schulz ft. Francesco Yates – Sugar 

 

Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons! Via [email protected]

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties