Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de week 2

Hier zijn we weer!

Kamer van de week

Hey Noobs!

Na 2 lange weken hebben we jullie enorm mooie en creatieve kamers bekeken en hebben we een winnaar gekozen! Maar voordat we de winnaar bekend gaan maken, maken we eerst het nieuwe thema bekend!

Ook deze keer was het even goed nadenken voor een leuk thema. Het eventteam heeft lang rond de tafel gezeten met Frank en Joop om een leuk thema te bedenken! Na enorm lang overleggen zijn we dan eindelijk op een idee gekomen. Aangezien we enorm mooie nieuwe jungle meubels in de catalogus hebben gekregen, Leek het ons allemaal leuk om het nieuwe thema Jungle te maken! Maak jij de mooiste Jungle kamer voor de KVDW #2?

Het was niet makkelijk voor ons om een winnaar uit te zoeken, zeker met alle competitie en mooie kamers! Na alle kamers goed bekeken te hebben, hebben we een kamer gezien die net iets mooier was dan de andere kamers. De winnaar van de KVDW #1 is... Birgitte! Klik Hier om de kamer van Birgitte te zien! Enorm gefeliciteerd en je badge komt er zo snel mogelijk aan!

Als je aan de KVDW meedoet, vergeet dan niet [#2KVDW] aan het begin van kamernaam te zetten! Ook moet je kamer openstaan wil je meedoen. Kamers met een wachtwoord of slot erop worden dus niet meegeteld ;). Je kan meedoen tot 20 Juni. De uitslag zal online komen op 22 Juni! We wensen iedereen enorm veel succes met het bouwen en we kijken er naar uit om jullie mooie creaties te bekijken!

Noobhotel Facebook Pagina

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties