Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

[EVENTCAMPAGNE] Nu zijn we in de sixties?!

Noob Back in Time!

 

NBITNoobBackinTime_zps9112b0e9.pngBack in the time!

[NBIT] Noob Back in Time - '60s.pngLieve noobs, we gaan weer gezellig terug de tijd in. Weer een leuk avontuur met geweldige opdrachten. Bereid je maar alvast voor! Vandaag reizen jullie samen terug met twee reporters/staffleden terug in de tijd. De tweede periode die wij verkennen is:

De hippies!

Peace man.. Overal liggen mensen rustig tussen de bloemetjes. Met lange haren en een band op een hoofd. Alles moet rustig aan, geen stress, geen gezeur, geen gemopper... Gewoon rustig aan. Flowerpower! Gekke kleding, lekker opvallend. Daar houden we wel van. De hippie tijd is geweldig. OfficialKim-Junior en Gibson-Junior lijken toch wel een beetje stoned.

Competitie: Beste hippie nummer.

Officialkim-Junior en Gibson-junior organiseren een leuk event voor jou. Ook jij hebt wel is een moment dat jij denkt "rustig aan.. peace, no stress honey". Deze gedachten komen vaak uit hippienummers. Heb jij nou echt een goed hippienummer? (liedje!) En kan jij daar een fantastisch verhaal om heen bedenken? Stuur dan snel jou nummer met verhaal in. (Minimaal 50 woorden, maximaal 300). Degene die het beste nummer plus verhaal instuurt krijgt de enige echte HBITBadge!

http://i552.photobucket.com/albums/jj333/noobnewsreport/CompetitieShizzle/Noob%20Back%20in%20Time/NBITNBITBadge_zps16557e52.gif

 

Klik hier om mee te doen aan de competitie >>>

 

Natuurlijk is er ook een event! Maar dat ligt natuurlijk wel wat ingewikkeld. We spelen alvast tegen de gothics die de volgende keer komen. Het is een waar/nietwaar event. En er zijn twee groepen. Groep hippie en groep gothic. Jij zelf bepaalt welke groep jij zit. Het moet natuurlijk wel eerlijk gaan ! Het event is op woensdagavond om 19:30

 

 

OfficialKim en Gibson, Officialkim-junior & Gibson-junior

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties