Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob's Choice Awards 2017 (Stemperiode 2)

Lees snel verder om de genomineerden te zien!

Hey Noobs!

Na een week lang gestemt te kunnen hebben , is het eindelijk dan zover! De 2e stemronde is aangebroken!

We hebbend de afgelopen week maarliefst 90(!) stemmen moeten doornemen en bij elkaar optellen, en uiteindelijk zijn we tot de volgende uitslagen gekomen. Lees verder om de genomineerden te zien en te stemmen!

 

Gala:

Het Noob’s Choice Awards gala zal plaatsvinden op zondag 7 mei om 20:00 in de kamer van Yann!ck. De aanvang zal van start gaan om 19:45, dus houdt de navigator in de gaten! Verder zal de dresscode van het gala Classic zijn. De mannen dus in een strak pak met een stropdas en de vrouwen in een galajurk ???©?£ÔÇ?.

 

Regels:

Ook de 2e stemronde heeft regels. Hier kan je ze bekijken:

 

Het stemmen op jezelf is verboden! Doe je dit toch, zal je stem ongeldig verklaard worden!

- Tijdens de tweede stemronde is er 1 stem per persoon PER DAG toegestaan. Dit betekend dat als je iedere dag stemt, je totaal aantal stemmen op 7 uitkomt. Iedere stem die dit getal overschreid wordt verwijderd!

- Op jezelf stemmen is verboden! Indien je dit doet, wordt je stem verwijderd!

- Stemmen onder een andere gebruikersnaam is verboden! Doe je dit toch, worden alle stemmen onder jou naam ongeldig verklaard en wordt je gedisqualificeerd van het event!

- Stemmen die later dan de deadline binnenkomen worden niet meegetelt!

 

Stemmen:

Klik hier om de genomineerden te bekijken en te stemmen!

 

We hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn tijdens de Noob’s Choice Awards uitreikingen!

 

 

- Het Eventteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob's Choice Awards 2017 (Stemperiode 2)

Bedankt dat jullie op mij gestemd hebben! Ben er super blij mee, dit is de eerste keer dat ik mee doe en heb gelijk 2 nominaties x) Mensen blijf stemmen op je favoriet! Iedereen veel suc6 Smiley 33RE: Noob's Choice Awards 2017 (Stemperiode 2)

Iedereen heel veel plezier met het stemmen alvast bedankt als jullie op Joris&mij hebben gestemd. Maak er een mooie uitslag van en dan zien we elkaar weer op de uitreiking. Tot dan!RE: Noob's Choice Awards 2017 (Stemperiode 2)

Waarom is West-vlaming genomineerd voor beste Bouwer? Smiley Love voor jou Bryan >.<RE: Noob's Choice Awards 2017 (Stemperiode 2)

?óÔé¼?á Bedankt voor de stemmen allen, Stem lekker door nu kan je zelf elke dag stemmen, lets go ?óÔé¼?áRE: Noob's Choice Awards 2017 (Stemperiode 2)

Iedereen bedankt voor het stemmen op Piet!

Advertenties