Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #13!

Ga jij voor goud deze week? ;)

De vlindertjes vliegen nog overal in het hotel, want er zijn heel veel Valentijns kamers gebouwd, oftewel; de liefde zit er nog flink in na Valentijn!

Winnaar

Ik heb fantastische kamers gezien, velen moesten nog een laatste ode brengen aan hun Valentijn. Maar ja, wie verdiend er nou die felbegeerde KVDW badge? Gefeliciteerd Gibson, dat ben jij! Weet je zeker dat jouw kamer niet voor mij bedoeld was..? :(

In ieder geval, Cupido vuurt een pijl jouw kant op met de badge. Gefeliciteerd!

KVDW #13

Aanstaande zondag is het toch echt afgelopen voor de Olympische Winterspelen in het Russische Sotsji. Voor Nederland was of eigenlijk is dit de beste Spelen ooit, dat kan je van België niet zeggen. *kuch* Hoe dan ook, het thema deze week is namelijk de Olympische Winterspelen. Een schaatsbaan, skischans, of misschien wel een resort voor onze sporters, jij mag het doen! 

Regels 

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers doen automatisch al niet meer mee, open kamer wél!

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamernaam [KVDW #13] óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je gebruikersnaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt weer tot volgende week woensdag de tijd, 26-02-14, in die middag loop ik alle kamers langs. De winnaar krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] niet wanneer je [KVDW #13] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

Reader

 


 

Ps: Sorry voor de late upload, dit komt doordat er technische problemen waren bij Linda :)

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties