Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

[EVENTCAMPAGNE] WK Voetbal in Noobhotel!

HEEE, HOOOOO! NEDERLAND EN BELGI?ï ZIJN DOOR!

Nederland én Belgiëzijn door naar de kwartfinales. Beide teams hebben erg goed gespeeld, vooral in de tweede helft. Een plekje in de finale komt steeds dichterbijer, mochten Nederlanden Belgiëbeiden winnen van hun tegenstander in de kwartfinale, dan kan het nog wel eens een hele leuke halve finale worden!

We hebben deze keer heel veel winnaars! Beide landen hebben met 2 – 1 gewonnen van hun tegenstander. De volgende Noob’s hebben de uitslag van Nederland–Mexico goed: Gibson, Ganstertju, sabine606, Positiv, laila145, cracly4, Bonumen lovegrill!

De volgende Noob’s hebben de uitslag van België–Verenigde Staten goed: xSoph, Elixer, TijgerLotus, xFacebookx, xpaulinetjex, MBLover134, jonah555556, 100procentCOCOen spartagast!

Positiven spartagastwinnen beiden een ZeldzameYucca!

Competitie: Voorspel de uitslag van Nederland– Costa Rica.

Voorspel de uitslag van Nederland – Costa Rica. Gaan we door naar de halve finale, of worden we uitgeschakeld door het Zuid-Amerikaanse land? Degene die de juiste uitslag heeft voorspeld, wint allereerst een trofee maar ook een WK-badge!

Klik hier om mee te doen >>>

 

Competitie: Voorspel de uitslag van Argentinië– België.

Voorspel de uitslag van Argentinië – België. Degene die de juiste uitslag heeft voorspeld, wint een trofee en een WK-badge!

Klik hier om mee te doen >>>

 

Noob WK-badge

Je mag met beide competities meedoen, Nederlanders mogen naast de Nederlandse wedstrijd, de Belgische wedstrijd ook voorspellen, andersom geld hetzelfde! Onder alle winnaars van de Nederlandse wedstrijd wordt er een zeldzameoranjeYucca verloot, onder de winnaars van de Belgische wedstrijd wordt er een zeldzamerodeYucca verloot!

 

Ook staan er gloednieuwe voetbal meubels in de catalogus. Van LED-schermen tot en met een fluitje. Alle nieuwe meubels zijn voor 3credits verkrijgbaar bij de Voetbal catalogus onder het tabje Spelletjes. Maak je Voetbal kamer compleet met de VoetbalLTD! Voor 50000credits kan jij er eentje in je kamer hebben.

Woensdagavond om 19.00 zal Gibson zijn wireddoolhof over de WK  voetbal geschiedenis openen. Trek al je voetbal kennis uit de kast, want het zal een pittige wedstrijd worden! 

Reader - hoofdreporter Noobhotel Report en Gibson – proefreporter Noobhotel Report


 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties