Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #29

Je wekelijkse dosis leesplezier!

 

Hi Noob’s! Genieten jullie nog een beetje van het laatste weekend? Na deze week zit het er helaas weer op voor de meeste van ons. De meeste zijn misschien alweer gestart in hun nieuwe klas, of beginnen maandag weer aan een gloednieuw avontuur. Wij wensen in iedereen ontzettend veel plezier en succes dit komende schooljaar! Maar voor het weekend helemaal voor bij is, zetten wij onze columns weer even voor je op een rij. Veel leesplezier!

– Het Reportteam

 

Columns

 

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/796ed78752a383bd5c34dd1174eb4ce2.pngDe week in Netflix: Skin Wars. Ben jij al bekend met de kunstzinnige kant van het bodypainten? Jaja een geheel schilderij op iemands lichaam. Benieuwd naar BodyArt? Dan is deze serie wellicht iets voor jou. In deze serie gaan 12 artiesten de strijdt met elkaar aan om de meester bodypainter te worden. Ben jij benieuwd naar de trailer? Klik dan hier!

 

 

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/2b8fe7f4c10f346dda8c687bd13f782e.pngDe Noob v/d week is deze week niemand minder dan.. JIJ! Een frisse glimlach begint bij jou. Wij zijn enorm blij met jouw aanwezigheid in het hotel. Met allemaal onze eigen kwaliteiten en idealen. Vindt jij dat iemand het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Stuur dan jouw naam, de naam van jouw vriend of vriendin en wat je tegen diegene wilt zeggen op naar [email protected]! En weet is jouw vriend/vriendin volgende keer wel de Noob v/d week!

 

 

Doe jij al mee aan de KVDW-Competitie van deze week? Nog niet..? Dan is nu jouw kans. Elke week heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan de Kamer van de Week competitie. Hierin laten amateur én professionele bouwers van NoobHotel zien wat hun talenten zijn. Je kunt nog meedoen aan de 23e editie van KVDW. Het thema voor deze week is het Midden-Oosten. Maak jouw beste kamer, met jouw bouwtalenten en maak kans op een fantastische KVDW-Badge, 10 eventpunten en een plaats tussen de topkamers! Meer lezen over de competitie? Klik hier!

 

Vorige week in Wie ben ik was het onze geliefde Katy Perry . De winnaars zijn …. * tromgeroffel…* Niels. & Nina. Gefeliciteerd de welverdiende badge komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Deze week in Wie ben ik

-       Ik heb een nieuw nummer “Younger now”

-       Ik heb in Hannah Montana gespeeld.

-       Mijn verloofde ( of man inmiddels) is Liam hemsworth


Weet JIJ wie het deze week is?! Mail dan snel het antwoord naar [email protected] met het antwoord en meld hierbij ook je noobnaam anders wordt je antwoord NIET goedgekeurd.

 

      Verdorie.. Nogsteeds geen uitslag van de ‘Waar ben ik’-competitie.. Wegens helaas enkele technische- en communicatieve tegenslagen moeten wij de uitslag van de competitie nog even op zich laten wachten. Wij hopen deze zo snel mogelijk te kunnen laten weten aan jullie! Houd de NoobTimes in de gaten voor meer informatie!

 

 

 


Deze week in de NoobCharts weer een nieuwe lijst met leuke nummers voor jouw om deze week je playlist mee te vullen! Enkele bekende nummers, en wat nieuwe binnenkomers. Geniet ervan!

 

 

 

 

(1)  ^ J.Balvin & Willy Willam – Mi Gente

(2)  v  Jonas Blue featuring William Singe – MAMA

(3)  ^ Dua Lipa – New Rules

(4)   v Axwell  Ingrosso – More than you know

(5)  ^ The boy next door, Fresh Coast Feat Jody Bernal – La Colegiala

(6)  Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days

(7)   v David Guetta ft Justin bieber -    2U

(8)  v   Lucas & Steve – Up till Dawn

(9)  =  Calvin Harris – Feels

(10) v Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito (Remix) 

 

Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

 

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!


- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #29

Mooi Noob times!RE: Noob Times #29

Veel leesplezier!

Advertenties