Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #1

De nieuwe nieuwskrant van NoobHotel, speciaal voor jou!

Beste lezers,

Hierbij schrijf ik de eerste zinnen van Noob Times. Ik zal jullie kort even voorstellen aan het NoobTimes team. Wij zijn de reporters Yann!ck, Jeri007 en ik, Marlon. Nu wij een goed Staff-team, Event-team en een DJ-team hebben konden de Noob Reporters natuurlijk niet achterblijven! Iedere 2 weken zullen wij jou op de hoogte houden over van alles en nog wat dus heel veel lees en kijkplezier!

Noobhotel Updates

Hey mensen! Deze week zijn er weer een boel nieuwtjes waar jullie misschien nog niet vanaf wisten! Wil jij weten wat er nieuw is in NoobHotel? Lees dan snel door!

- De stapeltegel: Sinds kort is de stapeltegel volledig gerepareerd! Voor alle bouwers in NoobHotel is dit een enorne aanwinst! Vanaf nu is het mogelijk om alle meubels op de stapeltege te plaatsen! Ookal kan je normaal niet op het meubel dat eronder/erboven staat stapelen!

- Nieuwsberichten: Nog een nieuwe functie: Het achterlaten van een reactie onder een nieuwsbericht! Iedereen kan onder alle nieuwsberichten een berichtje achterlaten dat door iedereen gelezen kan worden! Angelo heeft speciaal voor G-star een postcount toegevoegd en de smileys uit de v26 tijd.(Btw, reacties op de nieuwsbrief zijn ook welkom hoor ;)).

- Nieuwe meubels: Ook zijn er een paar dagen geleden weer een boel nieuwe meubels gevonden! Ben jij nou benieuwd welke nieuwe meubels binnenkort in de catalogus zullen verschijnen? Klik dan hier!

Noob & Noob

Welkom bij de nieuwe Noob & Noob, het nieuwe jaar is alweer aangebroken en Noob & Noob hebben de afgelopen dagen gekeken of hoe ze aan de mensen konden vertellen wat er kan gebeuren met gevaarlijk vuurwerk. Noob & Noob trokken erop uit. Klik op de afbeelding voor de strip.

Zou jij nou de nieuwe Noob & Noob willen zien klik dan hier!

 

Het Vragen Hoekje

Voor onze allereerste interview hebben wij onze enige echte Community Manager Lycka! Wil jij nu meer te weten komen over haar? Klik hier en kom erachter wat Lycka zoal bezighoudt binnen ons hotel!

 

 

KVDW

Ook de kamer van de week is weer van de partij in de Noob Times! Het thema is nog steeds Oud en Nieuw! Heb jij nog geen kamer of ben je nog bezig met een kamer? Maak hem dan snel af, want de uitslag van de KVDW #12 zal komen op 15 Januari! De winnaar zal een speciale Kamer van de Week badge ontvangen! We kijken ernaar uit om al jullie creaties te bekijken!

 

Event Agenda

Ook deze periode zullen er weer een boel leuke events op tafel komen te liggen! Sommige die we al zullen verklappen, sommige die we als verassing zullen laten komen! Lees snel verder over welke events er de komende tijd plaats zullen vinden!

- WILD RUN!: op een van de komende dagen zal er in de kamer van Ratiborus WILD RUN gegeven worden! Iedere speler zal in een team van 6 personen door een aantal enorm lastige puzzels moeten oplossen voordat de tijd voorbij is! Wie van jullie kan alle puzzels doorstaan en de prijs mee naar huis nemen?

Dit zijn de events die we voor nu met jullie kunnen delen, maar vergeet niet regelmatig een kijkje in het hotel te nemen voor spontane events! We hopen jullie allemaal te ogen ontvangen bij onze events!

De Puzzelbox

We heten jullie allemaal van harte welkom bij ons nieuwe column genaamd... De Puzzelbox! In dit column zullen we iedere week een andere puzzel geven die jullie kunnen oplossen! Heb jij het goede antwoord gevonden? Stuur dan en mail met het goede antwoord (en eventueel een foto) naar [email protected]! De persoon die als eerste het goede antwoord geeft wint een mooie prijs! (Geen eventpunten!!!).

 

De puzzel van deze week is... een woordzoeker! Wil jij nu meedoen aan deze puzzel? Klik dan op de foto hieronder en sla de woordzoeker op! Open hem in paint of een ander programma waarmee je foto’s kan bewerken (of print hem uit) en vul hem in! Stuur je antwoord naar het hierboven genoemde email adres en wie weet maak jij kans op die speciale prijs! De deadline is 25 Januari. Alle inzendingen die na deze datum binnenkomen tellen niet mee!


https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/df20f1f660203fd1812d315a373d4e98.png

 

Horoscoop

Steenbok (23 December t/m 20 Januari)

De steenbok is er het eerste en het laatste bij in het jaar vandaar
dat wij hem nu ook als eerste behandelen. dus voor alle steenbokken
onder ons.. Hierbij de horoscoop voor jullie voor de maand Januari.

Je wacht misschien op het juiste moment, maar hoe weet je wanneer
dat is? Als er een crisis aanbreekt, weet je direct dat dat het geval
is door de grote druk die erbij komt kijken. Maar het moment dat alles
in je leven perfect op elkaar afgestemd is – en blijft – daarvan
ben je je minder snel bewust. Dat is komende weken het geval, dus adem
diep in, richt je op de toekomst, en ga ervoor.

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/869c0200e2ee90477de5292888d445b5.pngNoob Charts

En dan nu de NOOB CHARTS. Elke uitgave geven wij een top 10 hits die door het hele land het meest zijn gedraaid op de radio. Dit keer staat Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie Op nummer één. Volgende keer komen wij weer met een gehele nieuwe reeks aan top hits, dus veel luister plezier de komende weken.

 

 

1) Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie

 

2) Bruno Mars - 24K Magic

 

3) Rag'n'Bone Man - Human

 

4) Dimitri Vegas & Like Mike vs Diplo - Hey Baby

 

5) NEIKED - Sexual ft. Dyo

 

6) Lost Frequencies - What Is Love 2016

 

7) The Weekend - Starboy  ft. Daft Punk

 

8) Henri PFR - Until The End ft. Raphaella

 

9) The Chainsmokers - Closer ft. Halsey

 

Dit was het dan weer voor deze keer! We hopen dat jullie genoten hebben van deze Noob Times (En natuurlijk wat leuke berichtjes achterlaten ;)) en hopelijk zullen we jullie allemaal weer verassen met NoobTimes #2 over 2 weken! Tot dan!

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #1

Ik zou ook heel graag mee willen doen met zo'n nieuws bericht maken, Ik vraag me af of mijn sollicitatie geaccepteerd is, denk het niet... was zo lang afwezig geweest...RE: Noob Times #1

TrololololololoooolRE: Noob Times #1

Kijk aan dan heb ik de smileys gefixt Smiley en maar is een postcount toegevoegd.RE: Noob Times #1

Nice work! Goed gemaakt dit nieuwsbericht ook SmileyRE: Noob Times #1

Toppers!! Superleuk om dit te lezen!!!!

Advertenties