Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

[EVENT] WK Voetbal in Noobhotel!

Pak je vuvuzela en je hup holland hamsters er maar bij, het is tijd voor het Noob WK 2014! Meer lees je in het nieuwsbericht.

Gisteren begon het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië! Terwijl de hele wereld in het teken staat van voetbal, gaat ook Noobhotel leuke events en competities houden!

Nederland, maar ook België (ja ook België!), mogen zich gaan bewijzen in de voetbalstadions van Brazilië om door de groepsfase te komen en misschien wel de wereldtitel te pakken. Zover is het nog niet, het oranje-eftal en de rode duivels moeten eerst nog wat landen verslaan in de groepsfase. Voel je ‘m al aankomen? Noob’s WK-poule! We gaan de uitslag voorspellen!

 

Competitie: Voorspel de uitslag van Nederland – Spanje.

Ik weet het nog goed, Nederland tegen Spanje in de WK finale van 2010! Deze keer moet Nederland weer tegen Spanje, ik ben benieuwd wat de uitslag word maar ik hoop op een spannende wedstrijd! Voorspel de uitslag van Nederland – Spanje. Degene die de juiste uitslag heeft voorspeld, wint allereerst een trofee maar ook een WK-badge!

Klik hier om mee te doen >>>


Competitie: Voorspel de uitslag van België – Algerije.

België heeft zich weer geplaatst op het WK sinds een lange tijd. De Rode Duivels zijn weer van de partij en ditmaal in Brazilië. Voorspel de uitslag van België – Algerije. Degene die de juiste uitslag heeft voorspeld, wint een trofee en een WK-badge!

Klik hier om mee te doen >>>

 

Noob WK-badge

Je mag met beide competities meedoen, Nederlanders mogen naast de Nederlandse wedstrijd, de Belgische wedstrijd ook voorspellen, andersom geld hetzelfde! Onder alle winnaars van de Nederlandse wedstrijd wordt er een zeldzame oranje Yucca verloot, onder de winnaars van de Belgische wedstrijd wordt er een zeldzame rode Yucca verloot!

In de NoobFlitz van aanstaande zondag komen alle winnaars van Noob Back in Time te staan, dan zie je of je gewonnen hebt. En oja, voordat we het vergeten:

ALLE GESLAAGDE MENSEN, VAN HARTE GEFELICITEERD NAMENS HET GEHELE STAFF TEAM EN REPORT TEAM!

 

 

Reader - hoofdreporter Noobhotel Report en Gibson – proefreporter Noobhotel Report

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties