Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Nieuws Report #73

Alweer een gloednieuwe nnr! Kijk snel!

Inleiding

KERSTVAKANTIEEEEEEE! Sorry, dat moest even geschreeuwd worden… Eindelijk is het kerstvakantie, dat betekent; Serious Request, feesten, Kerst vieren, oud & nieuw, bankhangen, uitslapen, iets vergeten? Noem het maar op! Het thema deze week is namelijk, hoe kan het ook anders; Kerstmis! Aankomende woensdag en donderdag is het namelijk Kerst, dus dat betekent gezellig eten, cadeautjes uitpakken en enzovoort. Dinsdagavond, kerstavond, gaan de deejays het glazenhuis uit, kortom; het wordt een fantastische vakantie! 

 

Noobhotel Report


We hebben goed nieuws en slecht nieuws, het slechte nieuws is dat reporter Lanna niet meer bij ons in het report team zit, zij heeft het namelijk hartstikke druk met school, wij wensen haar daarom veel succes met haar studie! Het goede nieuws is dat reporter Ricks het team komt versterken, de meeste mensen onder ons kennen hem misschien wel want hij was al eerder een reporter.

 

3FM - Serious Request

Zoals misschien velen van jullie weten, zijn de 3FM DJ’s, Giel, Paul en Coen, vorige week opgesloten in het Glazenhuis in Leeuwarden, de laatste tussenstand van zaterdag was namelijk: €3.054.689,- ! Het thema dit jaar is namelijk; ‘Lets Clean this Shit up!Dagelijks sterven meer dan 2000 kinderen door vervuild drinkwater en gebrek aan sanitaire voorzieningen, douches bijvoorbeeld! Door zoveel mogelijk geld op te halen kan het Rode Kruis voor zulke voorzieningen zorgen. Eric Corton heeft reportages gemaakt over de situatie van deze stille ramp in Burundi. 

 

Collumns

De columns deze week vliegen om je oren! Welke? Kijk dan maar eventjes hieronder.

Een nieuwe ‘Wie ben ik?’, ditmaal in een speciaal thema… Aan jou de eer om te raden wie er op de foto staat, want de foto is een ‘klein beetje’ mislukt!

Reporter Danny laat samen met zijn Noob Design team zien hoe jij een mooi, groot en leuk TV hoekje kan maken! Natuurlijk kan je het gewoon namaken zodat het ook bij jou in de kamer staat. Veel succes.

Een nieuwe editie van ‘Where am I?’ Het is weer kerstvakantie en reporter Reader heeft speciaal vrij gevraagd om weer eventjes op vakantie te gaan, de reporters hebben een brief van hem gekregen met een mooie ansichtkaart, maar geen idee waar hij is! Aan jou de taak om de juiste plaats in te vullen.

Een nieuwe en oude music video van reporter Lanna, ditmaal trekt zij de schoenen aan van zangeres Carly Rae Jepsen met haar nummer; Call me maybe. Veel kijkplezier!

 

Events

Deze week is het Kerst, dat betekent dat we met z’n allen gezellig Kerst gaan vieren. DAAROM, maandagavond, dus morgenavond, het KERSTGALA VAN NOOBHOTEL! Kom in je mooiste outfit, want het is niet zomaar een ordinair feest, al zeg ik het zelf. Om 20:00 gaan de deuren open van de kamer van Reader. Iedereen wordt verwacht met een leuke date uiteraard. De avond wordt geleid door reporter Ricks, met onder andere gasten zoals andere reporters, stafleden maar natuurlijk ook jullie!

 

En oja; vlak voor het weekend komt er een nieuwe Noob Nieuws Report, dus niet op zondag!

 

Toedeloe :D

Reader

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties