Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz! #1

Wait.. Noob Flitz? What?

Inleiding

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Dit is de allereerste editie van de nieuwe nieuwsbrief van Noobhotel, namelijk de NOOB FLITZ! We presenteren het met trots want we hebben hier keihard aan gewerkt want het moet er natuurlijk wel netjes uit zien. Het thema deze week is namelijk regenboog. Verder wil ik deze inleiding kort houden, dan kunnen we allemaal genieten van de nieuwe nieuwsbrief, veel plezier!

 

NhReport

NhReport is natuurlijk gewoon hetzelfde gebleven, daar is natuurlijk niks aan veranderd. Al een geruime tijd geleden hebben de BOT’s hun entree gedaan in Noobhotel, reporter Reader heeft daar een filmpje van gemaakt, ook hadden we op 1 januari (ja al een hele tijd geleden!) een echte nieuwjaars duik op het strand van Scheveningen, reporter Danny heeft alles opgenomen, en dat filmpje vindt je hier. Verder hadden we in de maand december elke dag een Advent event waar je een badge mee kon winnen, ook dat is allemaal opgenomen door reporter Danny, het verslag daarvan vindt je wederom hier

Verder heeft reporter Ricks een leuk nieuwtje voor iedereen, Noob’s Got Talent komt terug! Jaja, het tweede seizoen gaat beginnen, namelijk elke zaterdagavond vanaf 1 februari in de kamer van reporter Ricks. Een voorproefje van het spektakel vindt je ook op ons YouTube kanaal

 

Columns

Dan is het nu tijd voor de columns, we hebben er zoveel mogelijk ingepropt zodat jullie niet kunnen zeggen dat er ‘te weinig’ in de ALLEREERSTE Noob Flitz staat! Ook zullen jullie wat nieuwe columns zien, veel plezier. ;-)

Het is een laat ‘kerst cadeautje’ maar onze reporters Ricks en Sanne hebben een music video gemaakt na aanleiding van het nummer Mariah Carey ft. Justin Bieber – All I want for Christmas is You. De video is fantastisch geworden, ik zou zeggen; kijk er zeker naar!

Natuurlijk mogen Noob & Noob niet ontbreken in de nieuwe nieuwsbrief, er is namelijk weer een nieuwe strip van hun droge leven gemaakt.

Een spiksplinternieuwe column! Maar wat houdt het in vredesnaam in... Bij de fabulous top 5 kan je elke week deelnemen aan de strijd voor de meest fabulouse look van de week. Iedere week probeer ik weer een ander thema te bedenken, en spot ik iedereen die binnen dat thema valt.

Het is deze week nog steeds winter is. Blegh... En alles nog grijs en grauw is, kan Noobhotel wel wat kleur gebruiken! En daarom is deze week het thema… *tromgeroffel* REGENBOOG !! Trek je meest kleurrijke look aan, wees Nyan Cat, wees zo fabulous als Gerard Joling, en maak kans op een geweldige officiële trofee! En deze trofee is extra speciaal, want het is de aller aller eerste! Dus maak je look, en doe mee :)

Ook dit is een nieuwe column, je raadt het al; roddel van de week! Elke editie presenteren we een nieuwe spannende en leuke roddel die rond gaat in Noobhotel, zoals bijvoorbeeld; ‘Reader heeft de hele dag met een vieze trui gelopen omdat hij een kopje cappuccino heeft gemorst.’ De roddel deze week is namelijk:

 In de opslag van NhReport staan verschillende bouwmaterialen, helmen en badges, hint voor een bouwteam misschien..?

Dress like a Star is terug, onder leiding van reporter Ricks moeten de reporters zich verkleden naar een ster zoals bijvoorbeeld, Zayn van One Direction, oeps? Misschien heb ik al teveel gezegd, de eerste aflevering vindt je zodra je op het plaatje klikt, voor de uitleg van het vernieuwde programma, klik  je hier.

Noob van de week is er weer, en onze super fabulouse reporter Sanne heeft haar best gedaan om iemand te kiezen, en deze week is het onze eigen NNR eigenaar Reader de noob van de week ! Gefeliciteerd , na elke week weer leuke events te maken en alles te regelen voor de NNR, heeft Reader ook het recht om wat aandacht te krijgen.

Reporter Reader heeft deze keer een nieuwe pixel-art op het programma staan, met de komst van de ‘builder blocks’ kan je fantastische dingen maken, zoals ******, meer weten? Klik op het plaatje voor het filmpje.

Tenslotte hebben we ook weer een nieuwe column, namelijk ‘Hits’, we proberen om met elke editie van deze column de top 5 te maken met liedjes die je echt moet luisteren. We proberen om zoveel mogelijk verschillende muziek genres in de top 5 te brengen, voor suggesties of tips, laat een reactie achter!

       Pitbull ft. Ke$ha – Timber
       Jason Derulo – Trumpets 
       Eminem ft. Rihanna – The Monster 
       Maître Gims – J’me tire
       Yellow Claw ft. Rochelle – Shotgun 

Staf Sollicitaties

Sinds vorige week is het mogelijk om te solliciteren voor een plekje in het staf team, daarbij staat er in een nieuwsbericht hoe je kan solliciteren, het volledige nieuwsbericht vindt je hier, maar we leggen het nog voor de zekerheid een keer uit.

Ben je 15+ en wil je een goede ervaren staf worden? Maak dan een C.V. of een motivatiebrief en stuur deze op naar [email protected] . Je maakt echt een goede kans als je sollicitatie er professioneel uitziet.

Reageren via nieuwsbericht heeft dus GEEN ZIN! Hier wordt niet naar gekeken.

Verder heeft reporter Sanne een filmpje gemaakt, ook deze vindt je hier

Events

Het is weer tijd voor een gezellig potje kampvuurspel in de kamer van Reader op donderdagmiddag. Be there!

Dinsdag avond om 19:30 heeft Ricks jullie nodig! Blackbeard heeft het schip van Captain Merlin laten zinken, het is aan jullie om Blackbeard te verslaan. Wees erbij, en win een fantastische prijs

 

- Het Report Team.

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties