Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 48.

Na weken van speciale NNR's en speciale eventen komt hier weer eens een leuke normale NNR.

 

Een nieuwe NNR vol collums, speciale filmpjes en eventen. Veel Plezier!

Het Valentijns Event.

Deze week zou eigenlijk het valentijns event zijn. Helaas is dit niet doorgegaan in verband met het testen van de Beta. Helaas is hierdoor het valentijns event van dit jaar niet doorgegaan. Jammer maar helaas, volgend jaar is er weer een valentijnsdag, met weer een nieuw event.

Gepest ? 

Jullie zullen wel denken, waarom gepest. Nou inderdaad, er worden mensen, hier op noobhotel Gepest. Wij van het StaffTeam gaan hier alles aan doen om dit te stoppen. Alleen daar hebben we jullie hulp bij nodig. Het schelden moet ook verminderen daarom heeft Bjorn een Shout Out gemaakt die je hieronder ziet. 

NhReport & The Eventen.

Deze week zijn er helaas geen eventen geweest. Het valentijns event was immers niet klaar. Gelukkig heeft NhReport wel genoeg filmpjes gemaakt die je hieronder vindt. Ook heeft NhReport een filmpje gemaakt over hoe je de Staffleden van Noobhotel kunt herkennen. Dat filmpje vind je hier: NhReport - Het Noobhotel Staffteam.

Het Staffinterview is er deze week weer, met een primeur. De eerste Hoofdmoderator bij een staff interview.

How Its made is al een tijdje weg, maar How To Do It is er nu om het over te nemen. Hier is de eerste aflevering waarin we de studio maken.

Kook-Rellen met Quizz zou eigenlijk op het programma staan. Helaas heeft Cheff Quizz geen recepten meer die hij kan maken. Stuur jullie Recepten in naar[email protected] en misschien zie jij jouw recept wel binnekort bij Kook-Rellen met Quizz.

De Volgende Week.

De eventen zullen deze week gewoon doorgaan. Dinsdag zal er een event komen en Donderdag zal er ook weer eentje komen. Verder/ staat komende week niets speciaals op het programma.

In De Volgende NNR.

De eventen zullen weer in de NNR verscheinen en natuurlijk veel collums. How To Do It, Kvdw en misschien wel een Kook-Rellen zullen in de volgende NNR komen. Natuurlijk nog veel meer maar dat zien jullie allemaal volgende week.

Veel Plezier, Quizz.

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties