Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #17

Een beetje later maar niet vergeten! Hier is die dan!


Zo, herkennen jullie het nog? De oude ‘Kamer van de Week’ is terug! De vorige keer konden jullie meedoen met de KVDW nummer-o 16! En hier is dan eindelijk de uitslag!


Winnaar

Het thema was discotheek. Helaas hadden maar twee kamertjes mee gedaan (kom op kinders show ons je bouwkunsten) en konden wij kiezen uit twee bouwertjes die wél energie erin hadden gestoken. De winnaar is Chocomelk. Gefeliciteerd! Jij hebt de zestiende Kamer van de Week gewonnen! Je badge komt zo snel mogelijk jouw kant op.

KVDW #17

En we gaan snel door! Een nieuwe Kamer van de Week staat alweer te wachten met daarbij een nieuw thema. De komende twee weken kunnen jullie aan de slag met het thema ‘school’. Deze week hebben namelijk alle eindexamen leerlingen gehoord of zij geslaagd zijn ja of nee! Daarom is dit wel een mooie afsluiter.

Doe zeker mee, want je kan een ‘gloed-splinternieuwe-kamervandeweek’ badge winnen!

Regels

-        Houd de kamer openniet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

-        Je kan maar met één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

-        Zet in je kamertitel [#17KVDW] (aan het begin van de kamertitel)

-        Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

Je hebt tot dinsdag27 juni, de tijd om mee te doen. Op woensdag 28 juni komt de uitslag online te staan. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

Kim – Reporter

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties