Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #24

Wie heeft deze keer de leukste kamer gebouwd?

Met de handen in het vuur, het zweet op het voorhoofd heeft NoobHotel deze week weer lang moeten zoeken, maar deze keer niet naar de kamers! maar naar de details in een kamer. Alle kamers zijn prachtig gemaakt met fantastische ideeën, maar er kan er natuurlijk maar één winnen met Kamer van de Week #23

Winnaar

Het thema van vorige week was Midden-Oosten. En net als eerdere KVDW competities zijn er weer kamers opgestuurd. Elke week wordt maar weer bewezen wat voor talenten hier rondlopen. De winnaar van deze week is vast wel eens in een warm land geweest met vele tempels en weet van een droogte af. De winnaar van deze week is Skip gefeliciteerd! Jouw kamer paste het best bij het thema! Jij hebt de 23e  Kamer van de Week gewonnen! Je welverdiende KVDW badge 10 eventpunten komen zo snel mogelijk jouw kant op.

 

Waar kan ik nou de kamer vinden?

Alle kamers die ooit gewonnen hebben met de huidige Kamer van de Week zijn terug te vinden in de navigator onder het kopje “Publiek kamers”. Als je vanaf daar naar onderen scrolt zie je alle topkamers van Noobhotel staan!

KVDW #24

Niet getreurd, de zweetdruppels op je voorhoofd stonden er niet voor niets. Deze week heb je weer een nieuwe kans om je één van de meesterbouwers van NoobHotel te noemen. We hebben namelijk deze week weer een nieuw Kamer van de Week thema. Deze week gaan we niet op reis, maar blijven thuis in onze eigen buurt, en daarvoor hebben we het volgende thema gekozen! Back to school! Bouw jou eigen school, universiteit, of een route om op school te komen. Veel succes!

 

Als winnaar van de Kamer van de Week krijg je niet alleen een specifieke winnaars badge maar ook 10 eventpunten!

 

Psst.. een gouden tip, vergeet de aankomst op school niet, of je gekke leraar die jij misschien wel niet mag..

 

Regels

-        Houd de kamer open! Gesloten kamers kunnen we niet bezoeken en beoordelen

-        Je kan maar met één kamer deelnemen aan de KVDW

-        Zet in je kamertitel [#24KVDW]

-        Het namaken van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

Je hebt tot dinsdag 18 september de tijd om mee te doen. Op woensdag 19 september komt de Uitslag online te staan. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de welverdiende KVDW badge & 10 eventpunten!

Veel succes!

 

- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de Week #24

gefeliciteerdRE: Kamer van de Week #24

gefeliciteerd!RE: Kamer van de Week #24

Gefeliciteerd!

Advertenties