Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 50.

De mooiste dag van het jaar valt samen met de verjaardag van het leukste wat er is. De NNR is jarig!

De NoobNewsReport is jarig. De 50e Editie is er dan eindelijk! Nog fantastischer is dat het vandaag ook weer eens St. PatricksDay is. Een goedgevulde NoobNewsReport Speciaal voor jullie.

St. PatricksDay Event.

Vandaag is het St. PatricksDay, de feestdag van de Gnome's. Daarom hebben de Gnome's een speciaal Event opgezet. Met anderhalf uur zoeken heeft uiteindelijk een iemand gewonnen en wie dat was... Zie je hier in het filmpje: NhReport - St. PatricksDay Zoektocht.

The Noob SafetyHouse.

Dan een speciaal bericht van de Staff uit het Safety House. ze hebben namelijk een vraag waar jullie allemaal antwoord op kunnen geven. Hoe Maken wij het
Noob Safety House Leuker. Via Deze link kun je antwoord geven!

NhReport & De Eventen.

NhReport is afgelopen week weer druk geweest. op zaterdag was een een StaffEvent. waar ze dit filmpje van hebben gemaakt: NhReport - The Sims. Ook hebben ze een speciaal filmpje gemaakt te eren dat de NNR alweer 50 keer is verschenen. Dat filmpje vind je hier: NhReport - De 50e NNR Editie.

De Kvdw is deze week in een feestelijke editie. Met een vrije keuze als thema hebben weer genoeg mensen meegedaan. Wie er gaat winnen en wat het volgende thema is. zie je allemaal in het filmpje.

Dress Like A star is deze week in een Iers tintje. Het is en blijft St. PatricksDay en daarom heeft Dress Like A Star 2 ierse looks gemaakt.

Het StaffInterview heeft ook weer een primeur, De laatste HoofdModerator in een Interview, HoofdModerator Ayla.

How to Do it maakt deze week twee HotTub's om fijn uit te rusten na dit drukke weekend.

Bij Kook-rellen met Quizz maken we vandaag, samen met ex-moderator Charmaine, ZandKoekjes.

De Volgende Week.

Er zullen weer eventen komen alleen dan op de Beta. Donderdag om 7 uur kun je hem bij de Events vinden. Zaterdag zal je ook het event kunnen vinden om 4 uur bij de Events in de beta.

In De Volgende NNR.

In de volgende NNR zullen zoals normaal weer 3 collums tevinden zijn. NhReport gaat weer filmen bij de eventen en natuurlijk niet te vergeten Het NNR Feest. Allemaal in de volgende NNR.

Tot de volgende NNR, Quizz

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties