Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Builders Challenge #10

De nieuwe Builders Challenge!!

Beste Noobspelers, 

Hier in NoobHotel kunnen jullie elke maand meedoen aan de Builders Challenge. Je krijgt telkens een nieuwe bouw opdracht en er is natuurlijk een prijs te winnen! Namelijk de speciale Builders Challenge badge!

Voordat we beginnen aan BC#11 hebben we eerst nog de winnaar van de BC#10! Het thema van vorige week was Lente. En wauw wat waren de inzendingen weer mooi! Ik hoorde de vogeltjes bijna fluiten in sommige kamers. Je kon de lente echt voelen. Al was er toch wel een kamer waar ik de lentekriebels net iets meer voelde.. en dat was bij de winnaar van deze Builders Challenge! De winnaar van BC#10 is... Grandman1234! Gefeliciteerd! Jouw liefdesnest zag er ontzettend mooi en knus uit. Jouw prijs komt zo snel mogelijk naar jou toe!

Het thema van de volgende Builders Challenge is dit keer natuurlijk Pasen! Over een ruim maandje is het weer zo ver. Langzaam aan wordt het weer wat warmer, komt de zon wat eerder op en beginnen de bloemen te bloeien. Dus wij zetten alvast de bloemetjes buiten met dit gloednieuwe thema! Wij wensen jullie veel succes met bouwen!

Als jij meedoet aan de Builders Challenge werkt dat als volgt: 

- Je bouwt natuurlijk een kamer die past bij het thema. 
- In de kamer naam zet je: [BC#nummer], het is van belang dat je die haakjes [ ] gebruikt want voortaan wordt zonder die haakjes je  kamer niet meer meegerekend. 
- Je kunt eventueel een screenshot van je kamer maken en die sturen naar 
[email protected]

LET OP: Vergeet niet in de kamernaam [BC#11] te zetten zodat wij jouw kamer kunnen vinden! En zorg ervoor dat je kamer niet op slot is! Als de kamer op slot is, kan hij niet beoordeelt worden. 

Je kunt je kamer insturen tot en met 15 April!

Veel succes!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties