Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #10!

Deze week is deze Noob Flitz ''out of this world''. Lees snel waarom ;)

Inleiding

Een geweldige en fabulouse NOOB FLITZ! Vorige week was het thema sprookjes, en deze week.. Is deze NOOB FLITZ echt out of this World.. Het thema is namelijk Ruimte! Deze week nemen de reporters je mee op een ruimtereis. Enjoy deze NOOB FLITZ, en tot volgende week!

 

NhReport

Ik mag al vertellen wat er in de volgende NOOB FLITZ komt te staan, namelijk een nieuw geluid om te raden in ‘Het Geluid!’. Vele mensen hebben bij ons aangeklopt om zo’n nieuw fantastisch geluid, maar dan moeilijker. We hebben jullie gehoord, maak jullie Geluidraders-3000 maar klaar want er staat een mooie prijzenpot op jullie te wachten! 

 

 

Columns

Deze week in een nieuwe NOOB FLITZ hebben we (alweer) een nieuwe column toegevoegd, namelijk Bericht van de Week. Maar naast een nieuwe column, hebben we natuurlijk ook onze wekelijkse columns.

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Stier:

Dit is jouw maand Stier! De sterren staan je gunstig en niets lijkt te kunnen mislukken. Wees echter niet te hoogmoedig en blijf je gezond verstand houden. Je kamer is daarnaast toe aan een upgrade. Een likje verf her en der zal je goed doen!

We hebben weer een nieuw sappige roddel of eigenlijk een feit;

Is het iemand opgevallen dat we de afgelopen week twee keer een Kamer van de Week #17 hebben gehad? De laatste Kamer van de Week #17 moest eigenlijk de nummer 18 worden. Helaas was het wel een mislukte 1/2-april grap want maar twee mensen trapte in de grap.

Deze week was reporter Reader zo verstrooit, dat hij even dacht dat de Noob Flitz 10, eigenlijk de Noob Flitz 9 was! Gelukkig kwam reporter Linda de boel redden, anders klopte het nog steeds niet!

Vorige week was het ehm.. Raar.. Meisjes veranderden in jongens.. En andersom natuurlijk ook.. Weird.. Maar, er kunnen maar 5 de fabulouste zijn. Deze week daarentegen gaat de NOOB FLITZ de ruimte in, en hoe kan het ook anders dat het thema van deze week dan ook Ruimte is. Maak je beste spacesuit, of toch een alien? Good luck!

 

Noob heeft een nieuw hebbedingetje aangeschaft, maar gaat hij er wel slim mee om..? Dat zie je in de nieuwe Noob & Noob!

Een nieuwe column voor de NOOB FLITZ. Deze wordt door OfficialKim verzorgd.

Cupido Kim is aan de slag geweest en heeft een speurtocht gehouden door het hotel. Plots liep ze tegen een stel aan die schattig met elkaar bezig waren. Ze pakte de pijlen en schoot ze allebei naar het stel toe. De wolkjes gingen er om heen zweven en de hartjes gingen de lucht in. Het stelletje van de week is... *tromgeroffel* xSoph en Express!

Wederom een nieuwe column namelijk Bericht van de Week. Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

We hebben een oude Music Video uit de kast getrokken, de Music Video van Reader met het nummer Soldaatje van Mr. Polska en Ronnie Flex heeft op dit moment, nu de NOOB FLITZ, geschreven wordt, bijna 1000 weergaven op YouTube. Klik op het column plaatje om de Music Video te bekijken.

Tenslotte hebben we nog de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! We hebben deze week twee nieuwkomers die je vast wel ‘ns hebt gehoord, namelijk #SELFIE van The Chainsmokers en Summer van Calvin Harris.

(1)  =  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be 

(2)  =  Avicii - Addicted to you 

(3)  =  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

(4)  =  John Legend – All of me 

(5)  ^  Coldplay - Magic 

(6)      The Chainsmokers - #SELFIE

(7)  v  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall

(8)      Calvin Harris - Summer 

(9)  v  David Guetta ft. Skylar Grey - Shot me down 

(10)=  Pharrel Williams - Happy 

 

TIP:    Katy Perry - Birthday 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties