Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #17

De Noob Times!

Inleiding door Reader

Hey Noob’s! Daar is de zeventiende editie al weer… Wat gaat het hard! Ik kan jullie geruststellen: De Kamer van de Week staat in deze editie. Mét een nieuw thema, dus jullie kunnen weer volop aan de slag! Deze week in de NOOB TIMES hebben we onder andere: een gloednieuwe Waar ben ik?, een nieuwe Kookrellen and last but not least, een nieuwe top 10 NOOB CHARTS! Veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief! Mocht je nog een tip of idee hebben voor de nieuwsbrief, laat het ons gerust weten door ons te mailen. Fijne week verder Noob’s!

Reader – Reporter

 

Kamer van de week #16

Daar is ‘ie dan, de nieuwe Kamer van de Week. Excuses dat het zo laat komt, maar niet getreurd, de Kamer van de Week staat nu gewoon in de NOOB TIMES!

Winnaar

Het thema van de laatste Kamer van de Week  was Tuin. Uit alle inzendingen heeft uiteindelijk Tarzan de strijd gewonnen. Gefeliciteerd! Wacht even… Sorry ik heb het fout, de winnaar is Luca met zijn tuin van Tarzan. Van harte gefeliciteerd, de Kamer van de Week komt jouw kant op!

KVDW #16

En we gaan snel door naar een nieuwe Kamer van de Week! Het nieuwe thema van de  nieuwe KVDW is: Discotheek. Bouw jouw ultieme discotheek bijvoorbeeld met behulp van de ‘Neon’ meubels. Benieuwd welke discotheek echt rockt!

Regels

`    Houd de kamer openniet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

-        Je kan maar met één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

-        Zet in je kamertitel [#16KVDW] (aan het begin van de kamertitel)

-        Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

Je hebt tot en met dinsdag13 juni, de tijd om mee te doen. Op woensdag 14 juni komt de uitslag online te staan. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

Columns

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

Na de eindexamens gaan de meeste mensen op vakantie, en zo ook reporter Reader! (Ook al heeft hij geen examens gedaan…) Hij heeft ons een ansichtkaartje gestuurd, met een foto. Maar de vraag is: ‘In welke stad én land is reporter Reader?’ Jullie mogen het raden! Klik op het column plaatje of klik hierrr om mee te doen. Jullie hebben de tijd tot en met zaterdag 11 juni. Uit alle inzendingen kiezen wij één winnaar met natuurlijk het goede antwoord! De winnaar wint natuurlijk een prijs. Veel succes!

 

Opgelet! Het Event-team zoekt nieuwe leden! Events bouwen, organiseren en leiden… Spreekt jou dat wel aan? Dan is deze job zeker wat voor jou!

De volgende gegevens ziet het Event-team graag in de sollicitatie:
- Naam;
- Noobnaam;
- Leeftijd;
- Motivatie;
- Idee voor een event;
- Skype.

Mail dit in een mooi en overzichtelijk verhaal naar [email protected]!

We zijn weer volop aan het ruilen! En zo ook Noob en Noob! Uit een erfenis bleek dat Noob en mooi oud standbeeld heeft geërfd. Noob wist hiervan en vond het namelijk een mooi standbeeld want ze vindt dat het standbeeld op iemand lijkt. Tot grote verassing werd het standbeeld door Noob geveild, maar of Noob daar nou blij mee was…

Het is weer tijd voor Kookrellen! Chef Reader stond deze week in de keuken na een tip. Reporter Marloes had namelijk een verrukkelijk recept gevonden. Reden genoeg om te gaan bakken in de keuken. Het is namelijk een heerlijk ontbijt: Appelpannenkoekjes! Check het filmpje door op het column plaatje te klikken!

We kennen wel de medewerkers van de openbare ruimtes van Noobhotel. Hebben jullie ook genoten van het mooie weer de afgelopen dagen? Nou, de medewerkers van de openbare ruimtes ook! Er was namelijk een personeelsfeest in de Picknickweide van Noobhotel. Een BBQ. Helaas wel besloten, maar onze reporters gingen toch even de pappa-razzi uithangen! Zo kwamen we erachter dat Frank vegetariër is…

 

En natuurlijk hebben als laatste weer een nieuwe editie van de NOOB CHARTS! Dit is weer de NOOB CHARTS van week 23. Ook deze keer weer van een andere muzikale reporter, namelijk reporter Reader. Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber zijn van de eerste plek gestoten door Lil’ Kleine met het nummer Alleen. Nieuwkomer in de lijst is onder andere Martin Garrix & Troye Sivan met het nummer There for you. Zij komen de top 10 binnen op de tiende plek.

(1)   ^  Lil’ Kleine – Alleen 

(2)   v  Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito (Remix)

(3)   =  DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne – I’m the one

(4)   = Shawn Mendes – There’s nothing holdin’ me back 

(5)   ^  SBMG, Lil’ Kleine & DJ Stijco – 4x Duurder 

(6)   v  Jason Derulo ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign – Swalla 

(7)   v  AJR – Weak 

(8)   v  Clean Bandit ft. Zara Larsson – Symphony

(9)   ^  Ronnie Flex & Boef – Come again 

(10) ^  Martin Garrix & Troye Sivan – There for you 

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

KIM, MARLOES, READER & SANNE

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties