Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #11

Hier zijn we dan weer!

Hey Noobs! 

Hier zijn we dan weer met een nieuwe Kamer van de Week! Ook deze week zaten er weer enorm mooie kamers tussen! Maar er was toch een kamer die er boven uit stak! Hier is de uitslag van de KVDW #10!

De Winnaar van de kamer van de week #10 is…*Tromgeroffel*…Casandra.! Gefeliciteerd, jij wint deze keer de Kamer van de Week Badge! Wil je de kamer van Casandra. bekijken? Klik dan hier!

Op de weg naar 2017 is sinterklaas niet de enige feestdag, nu we langzamerhand verder december in gaan, komen we steeds dichter bij de bekendste feestdag van allemaal. En om dat te vieren, zal de volgende KVDW extra lang duren! Het thema van de KVDW #11…Kerstmis! Wie van jullie bouwt de gezelligste kerstkamer van 2016?

Je kan meedoen met de Kamer van de week vanaf 6 December tot 23 December! Daarna zullen wij alle ingestuurde kamers beoordelen. Vergeet niet in je kamernaam [#11KVDW] te zetten. De uitslag komt samen met de nieuwe Kamer van de Week op 25 December gedurende de dag online! Kamers waar een deurbel/wachtwoord op zit worden NIET MEEGETELT EN GEZIEN ALS NIET AF! We wensen alle deelnemers enorm veel succes en we kijken ernaar uit om jullie mooie kamers te zien!


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties