Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #13!

Een zeer speciale Noob Flitz, want dit keer is hij geschreven door.. Twee meisjes?! Lees snel om te zien wat er deze week is gebeurt ;)

Noob Flitz Header Linda.png

Inleiding

Er is alweer een gloednieuwe spiksplinternieuwe NOOB FLITZ. Maar, dit keer met een verschilletje.. Niet Reader, maar Linda en OfficialKim schrijven hem dit keer! Als dit maar goed komt..  Deze week hebben wij maar liefst 2 feestdagen, namelijk Dodenherdenking, wat niet echt een feestdag is maar goed, en Bevrijdingsdag. Deze week is het thema daarom vrijheid. Voor sommigen de laatste week vakantie, voor anderen de eerste week richting een gevangenis dat de regering school noemt. Maar voor nu, enjoy deze NOOB FLITZ!

NhReport

Noob Report Logo Rood.pngDeze week hebben wij helaas een trieste mededeling, er is namelijk een Reporter weg. Helaas heeft Reporter Sanne zich terug getrokken, het ga je goed Sanne, en misschien tot wederziens!

Verder hebben wij een gloednieuwe Proef Event Reporter. Enjoy your journey Naturel! Wij van het Report Team wensen jou allemaal heel veel succes. Wij hopen allemaal dat jij veel plezier hebt, met je nieuwe rank.

 

 

Het Geluid

Column - Het Geluid.png

Zoals beloofd is ‘Het Geluid’ terug! Maar dat precies? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elk fout antwoord komt er 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 1000 credits!

 

Voor een mooi begin, heeft NhReport alvast 1000 credits in de pot gedaan, om mee te doen, klik je hier, dan kom je terecht bij een formulier waar je jouw antwoord kan insturen, het filmpje mét het geluid, zit erbij. Wil je alleen het filmpje zien? Klik dan hier

Columns

Column - Noob Horoscoop.png

Elke week vertellen we een nieuw horoscoop. Deze week zijn de Stieren aan de beurt.

Stier, voor jou zijn het mooie dagen. Een stabiele relatie, een succesvolle kamer en bovendien een goed opgevoede Kroko. Let wel op de deurbel, want ongewenste en jaloerse Noobs kunnen zich melden. Vermijd de komende week de kleur zachtbeige.

Column - Roddel van de week (1).png

Deze week kwam het schokkende bericht dat Reader afwezig was. Mega Lindy is gelijk in actie gekomen, en heeft aanwijzingen gevonden rondom de snoeptrommel van OfficialKim. Mega Lindy wil nog niets hierover zeggen, maar, zeker is dat Reader bij de snoeptrommel van OfficialKim is geweest. Word vervolgd.

Column - Noob & Noob.png

Vandaag is het Dodenherdenking. (tenzij je dit op een andere dag leest dan kan het zijn dat het geen dodenherdenking meer is). Daarom zijn Noob en Noob op avontuur. En ehm.. zie zelf maar wat er gebeurt.

Column - Cupido Kim.png

En daar is cupido Kim weer. Ze was druk bezig met allemaal dingetjes toen ze tegen een stel aan liep waarvan ze meteen wist, dit is het koppeltje van de week! Soms zijn er beetje tegen slagen in een relatie, maar daar moet niemand zich wat van aantrekken want daar is cupido voor. Lief met der pijltje op haar rug gaat ze opzoek naar de perfecte stelletjes! En deze week is het stelletje van de week *tromgeroffel* .. Protected en Bjorn18!

Column - Noob van de week.png

Het column noob van de week wordt overgenomen door OfficialKim. Ik wil speciaal het staffteam in het zonnetje zetten, daarom ga ik over hun allemaal wat vertellen.

Marloes, Onze hotel manager, lieve, vrolijke, spontane meid.

Sanneonze gekke admin, je kan goed met der lachen en ze noemt iedereen wijffie, hé wijffie?

LindaLinda ook zo'n spontane, lieve meid die voor iedereen klaar staat, onze second hotel manager

BodhixOnze stille maar lieve bodhi die veel voor noobhotel doet en graag iedereen helpt.

Gibson, Onze gekke thomas die altijd wel in is voor een pretje en die klaar staat voor iedereen.

ExpressOnze nachtbewaker! Je zult hem overdag niet veel zien maar 's avonds bewaakt hij het hotel. Hij doet 't super.

Reader, Een drukbezet maar gezellig persoon. Die zorgt voor een leuk report en is een goede aanwinst voor het staffteam, je doet 't super.

Svenn, Sven is een gezellige jongen waar je veel om kan lachen, het is fijn om hem in het staff team te hebben, hij levert prima werk!

En natuurlijk, last but defenitly not least

OfficialKim, Je bent een top meid, en leuk in de omgang. Ik hoop dat ik, Linda, nog lang met jou vriendinnen kan zijn. Je bent geweldig!

Column - Bericht van de week.png

Deze week geen Bericht van de week, en dit omdat ik, Linda, niet bij de mail kan. Kuch, handig Reader!

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste wordt in de NOOB FLITZgeplaatst!

Column - Noob Charts.png

En dan komen we helaas alweer bij het laatste collumn aan, de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren. Deze week komt de tip van OfficialKim.

(1)  ^  Avicii - Addicted to you

(2)  v  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be 

(3)  =  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

(4)  =  John Legend – All of me 

(5)  ^   The Chainsmokers - #SELFIE

(6)  v  Coldplay - Magic 

(8)  ^   Calvin Harris - Summer 

(7)  v  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall 

(9)  =  David Guetta ft. Skylar Grey - Shot me down

(10)=  Pharrel Williams - Happy 

 

TIP:     Sam Smith – Stay with me.

 

 

NhReport Social Media - Twitter.pngNhReport Social Media - YouTube.png

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties