Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #20!

Een spetterende nieuwe Kamer van de Week! Maar.. zonder thema? Wut? O_O

JAJA! Het is weer zover, zo even vlak voor het weekend weer een nieuwe KVDW, en nog beter zelfs een uitslag erbij van de afgelopen KVDW. En oja, nog een huishoudelijke mededeling: voortaan komt de KVDW online op vrijdag, en dus niet meer op de woensdag!

Winnaar

Voor het beste kampvuurfeestje moest je zijn in de kamer van MooiBoyXD want hij had de mooiste kamer van deze week, namelijk in Venetië!

De KVDW badge wordt ‘vurig’ naar je toe gestuurd!

KVDW #20

Het is deze week namelijk de twintigste Kamer van de Week, en om dat te vieren, niet groots hoor, maar mogen jullie zelf bepalen wat het thema is. Je bent dus vrij om een kamer te maken, vergeet niet om [KVDW #20] in je kamernaam te houden! 

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel [KVDW #20] (aan het begin van de kamertitel) óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je gebruikersnaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt vanaf nu wekelijks tot volgende vrijdag de tijd, 18-04-14 dus. In die middag loop ik alle kamers langs. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] en de spatie niet wanneer je [KVDW #20] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

Reader

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties