Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 62.

Een nieuwe NNR op een nieuwe Zondag!

De Noob News Report is weer terug, Deze week met MakeOver With Lanna, De kvdw een nieuwe aankoniging en nog veel meer. Lees het allemaal hieronder!

The Adventure Islands!

Nog maar een paar weken wachten en de ZomerEventen g
aan van start! 6 eilanden zullen een hele week overspoelt worden door de spelers van Noobhotel. Deze week zal de Planning, Het Verhaal, en de bedoeling van de Eventen online komen in een NieuwsBrief. Houd daarom het nieuws in de gaten!

Ook zal NhReport nog een Preview maken over de Eventen die eraan komen.

NhReport & De Eventen.

Als eerste is er nieuws over de Eventen. Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn er de afgelope weken geen eventen geweest. Tot de zomer eventen zullen er ook helaas geen Eventen meer komen. Er zijn de afgelope weken veel dingen gebeurt waardoor de Eventen helaas niet door konden gaan. Na de ZomerEventen zal de Datum bekend worden gemaakt wanneer de Eventen weer gaan beginnen. Er zullen dan Waarschijnlijk 2 Eventen per week komen!

NhReport heeft nog beter nieuws. Er is namelijk een nieuwe Reporter! Dit is Reporter Reader. jullie kunnen hem kennen van vroeger, hij is namelijk staff geweest en ook is hij Reporter Geweest. Hij zal vanaf vandaag weer beginnen bij NhReport!

MakeOver with Lanna is er deze week weer bij. Bjorn krijgt deze week een nieuwe Look!

Kvdw is er deze week ook weer bij. Met het Thema Legend zijn er fantastische kamers gemaakt. Maar wat is het Thema van Volgende keer?

De Volgende Week.

NhReport zal door het hotel gaan filmpen voor een prachtige Promotie Video! over 2 weken zal die te vinden zijn in de NNR. Ook zal er meer informatie te vinden zijn over de Zomer Eventen en misschien wel een nieuwe Music Video. Allemaal de komende week!

In de volgende NNR.

Wat er in de Volgende NNR tevinden zal zijn is nu nog onbekend. Wel zullen er veel filmpjes in staan, meer nieuws over de ZomerEventen en nog veel meer. Volgende week kunnen jullie het allemaal vinden in de NNR, dusja...

Tot de Volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties