Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #7!

Ik kan de lentekriebels al voelen in deze nieuwe Noob Flitz!

Inleiding

Iedereen een fijne carnaval gehad? Of gewoon een fijne week achter de rug?! Mooi! Dan gaan we vandaag weer verder met een gloednieuwe NOOB FLITZ. Het thema deze week is lente! We hebben dit weekend mooi en zonnig weer in Nederland, maar het is pas over twee weken écht lente. Wat kan je in deze editie verwachten? We hebben weer een gloednieuwe NOOB CHARTS maar ook de uitslag van ‘Waar ben ik?’.

 

NhReport

Vandaag, zondag, heeft proefreporter OfficialKim een stoelendans georganiseerd met succes, tegelijkertijd kon proefreporter Bart zijn filmkunsten oefenen, het verslag zie je in de volgende NOOB FLITZ, net zoals de nieuwe events!

 

 

Columns

Vergeleken met vorige week hebben we iets wat minder columns, maar dat betekent niet dat de NOOB FLITZ leeg staat.

Reader was weer op vakantie in de afgelopen ‘Waar ben ik?’, maar waar was hij? Hij was namelijk op het carnavalsfeest van Rio de Janeiro in het o-zo zonnige Brazilië! En nee, hij was niet in Nederland, China óf Afrika, 13 mensen hadden het antwoord goed!

 

Een nieuwe editie van STRIPZ in de NOOB FLITZ. Wat kan een Noob Cola Machine wonderen verrichten, zelfs moderator Bart is daar achter gekomen…

Super Reader.png                                                                                                   

Deze week was het hotel heerlijk fleurig en vrolijk. En ofcourse konden er maar 5 winnen.. Reader had ook een … Super outfit I guess.. en die kun je hiernaast zien! Deze week gaan we door met een nieuw thema, en hoe kon het na vandaag, (WEL 20 GRADEN OMGGG!!!), het thema is Lentekriebels! Maak jouw beste lentelook en zorg, dat ik, Linda, je spot. Veel succes deze week!

 

 

Hou je Skype, Twitter, Instagram, Tumblr, Flickr, Telegram, Kik, Ping, Google+, Facebook en alle andere social media gegevens privé. Je weet nooit of daar narigheid van komt. Mocht je iemand betrappen daarop, geef degene dan aan, de moderators kunnen dan acties ondernemen aldus onze safetygoeroe.

 

We weten nu waarom Linda telkens CARNAVLA zei in plaats van CARNAVAL. Waarschijnlijk heeft ze téveel carnaval hapjes op, een woordvoerder van Noob’s Carnavalskoekjes fabriek vertelde ons dat téveel koekjes fataal kan zijn voor het spraakcentrum in de pixelhersentjes. Mysterie opgelost.

Deze week heb ik, Reporter Linda, bedacht waarom Reporter Reader nou altijd een koptelefoon draagt.. Na wekenlang in een boom gezeten te hebben naast zijn huis, ben ik erachter gekomen dat Reader eigenlijk.. FLAPOREN heeft! Betrapt Reader!

Tenslotte hebben we nog de NOOB CHARTS. We hebben deze week veel afvallers en dus ook veel nieuwkomers in onze top tien. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! En ja, het klopt dat Coldplay in de top tien en in onze TIP staat, het is geen fout. ;-)

(1)  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be 

(2)  John Legend – All of me

(3)  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

(4)  =  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall 

(5)  =  Pitbull ft. Ke$ha – Timber

(6)     Coldplay - Magic

(7)     Avicii - Addicted to you

(8)     David Guetta ft. Skylar Grey - Shot me down 

(9)  =  Pharrel Williams - Happy 

(10)Pitbull ft. Ke$ha – Timber 

 

TIP:    Coldplay - Magic 

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties