Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #26

Hier zijn we weer!

Hey Noobs, na een week afwezigheid van de NOOBTIMES zijn we er natuurlijk weer. In verband met dat Noobhotel het vorige week niet deed lukte het ons helaas niet om De Noobtimes op tijd te leveren. Maar dat drukt de pret niet ! Deze week zijn we er gewoon weer met oude bekende Collum’s: “Waar ben ik” en Noob & Noob. Maar natuurlijk ook weer de vertrouwende collums!

 

 

 

Collums

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Leeuw:

 Dit weekend ging er behoorlijk heftig aan toe. Iedereen krijgt de pure waarheid van jou te horen. Diplomatie is nogal ver te zoeken en dat is nou precies waar jij je het beste bij voelt. Je weet nooit hoe je leven er uit gaat zien, want alles veranderd voortdurend.

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/796ed78752a383bd5c34dd1174eb4ce2.png

Deze week in Netflix: How I Met Your Mother, oftewel hoe ik jullie moeder ontmoette, is een Amerikaanse komedie serie van CBS, waarvan op 19 september 2005, de eerste aflevering werd uitgezonden. De serie werd bedacht door Craig Thomas en Carter Bays. De serie won zowel in 2006, 2007 als 2008 een Emmy Award. Verder word de serie uitgezonden op Comedy central, en in Vlaanderen op 2BE. Maar als ik jullie was, zou ik snel hier de trailer gaan bekijken!  

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/2b8fe7f4c10f346dda8c687bd13f782e.png

DNoob v/d week is niemand anders dan onze enige echte eigenaar Angelo!! Na vele tijden spelen, zijn we dankzij jou nog actief met Noobhotel en hopen we hier nog jaren mee door te mogen gaan. Verder willen wij jou bedanken voor alle tijden dat je Noobhotel hebt online mogen houden maar ook je mooie draai uren met DJ Angelo. Angelo Bedankt! Ps… Sanne is niet eng

  

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/f94a08e50325044d2027467a403364bb.png

 Jaja er is weer een nieuwe Trend Alert… maar wat is het deze keer? Jullie zullen het nooit raden! Maar is het jullie al opgevallen dat de “Bril” terug is?! Ja je hoort het goed, de bril. Iedereen loopt er mee tegenwoordig, en niet omdat hun ogen slecht zijn, nee omdat het goed bij hun outfit staat. Ga snel ook kijken hoe het bij jouw outfit staat en wie weet ben jij ook weer lekker Trendy! 

    

 

 Zoals velen jullie waarschijnlijk gedaan hebben, is ook reporter  Reader op vakantie geweest. Tijdens zijn vakantie heeft hij een  ansichtkaart gestuurd. Alleen zonder erbij te zetten in welke  stad  EN  land reporter Reader was.

 Jullie mogen het raden! Klik op het column plaatje of klik hierrr om  mee te doen. Jullie hebben de tijd tot en met zaterdag 19 augustus. Uit alle inzendingen kiezen wij één winnaar met natuurlijk het goede antwoord! De winnaar wint natuurlijk een prijs. Veel succes!

Vergeet niet om stad EN land in te vullen, alleen dan maak je kans!

 

Vorige week in “Wie ben ik” was het Justin Bieber. Voor de personen die het goed hadden Gefeliciteerd en de badge komt zo snel mogelijk jullie kant op !
Wie ben ik ….

Ik ben de oud koningin van Nederland

Willem Alexander is mijn zoon

 

Weet JIJ wie het deze week is?! Mail dan je antwoord naar [email protected]  vermeld hierbij wel je naam en wie weet win JIJ de welverdiende Badge !

 

 Deze week hebben wij natuurlijk weer een oude collum voor jullie, en  dat is maar liefst Noob & Noob. Wie heeft dit nou niet gemist. Noob &  Noob  hebben weer wat meergemaakt hoor! Klik hier om het te  bekijken, of klik op de foto van Noob & Noob.

 

 

 

 

Deze week hebben wij de leukste nummers weer op een rijtje gezet! Kijk snel welke nummers in onze top 10 staan. Misschien is er weer een nummer gestegen in de hitlijst, of is er een nieuw nummer bijgekomen. Veel luisterplezier deze vakantie!

 

 (1)     =  Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito (Remix) 

(2)     ^ Jonas Blue featuring William Singe – MAMA

(3)     ^ Axwell Ingrosso – More than you know

(4)     v David Guetta ft Justin bieber -    2U

(5)     ^ J.Balvin, Willy Willam – Mi Gente (Official)

(6)     v Lucas & Steve – Up till Dawn

      (7)     = DJ Khaled & Rihanna & Bryson Tiller – Wild thoughts

(8)     ^ Imagine Dragons – Thunder

(9)     ^ Calvin Harris – Feels

(10)   v  Shawn Mendes – There’s nothing holdin’ me back

 

 

 


Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

  

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

 

- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #26

Die collum van Noob & Noob is geweldig! SmileyRE: Noob Times #26

Veel leesplezier Smiley

Advertenties