Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Speeddaten, iets voor jou? #Event

Opzoek naar Romantiek? Lees snel meer!

Lieve Noobspelers,

Iemand een cadeau geven? Iemands dag vrolijk maken met een glimlach ? Iemand een lief complimentje geven? Een oude meneer helpen een drukke weg over te steken? Doe dat eens!

Wij als reportteam willen alle Noobs aansporen om iets leuks, goeds, aardigs of iets liefs te doen voor je medespelers. Daarom gaan we vanavond, 18 mei, een leuk event houden om 19:30. Hoe zijn wij dit van plan? Wij zelf noemen het speeddaten!

Er staan allemaal stoelen tegenover elkaar waar mensen plaats kunnen nemen. De eerste rij schuift telkens een plaatjes door, als de leider van het speeddate spel een signaal geeft. In die tijd kun je de volgende dingen doen:

Is deze persoon misschien nieuw? Leg dan misschien even uit hoe noobhotel werkt! Maar het kan ook zijn dat je je BFF tegenkomt, zeg dan wat liefs over elkaar, jullie zijn niets voor niets BFF’s. Het kan ook zo zijn dat je een totaal vreemd iemand tegenover je hebt zitten. Geef elkaar dan complimentjes of stel elkaar vragen, wie weet wordt je vriendenlijst nog groter! En als je denkt: ‘Hmmm, dat was best wel een leuk iemand…’, stuur degene dan een cadeautje, dat wordt altijd gewaardeerd! (Tenzij je een pixeletend huisdier zoals een krokodil stuurt)

Situaties waarbij je je ex tegenkomt, daarbij kunnen we je niet helpen. De reporters zijn niet verantwoordelijk voor ziekenhuiskosten of echtscheidingen.

De woorden die je zegt moeten recht uit je hart komen maar we gaan dit met RESPECT doen. Iedereen is lief voor elkaar, geen gescheld, geen discriminatie, geen gemopper, geen gepest, geen beledigingen. Zodra het ons opvalt dat je dit wel doet, word je uit de kamer gestuurt en mag je niet meer mee doen aan het event.

Laat het maar een leuke avond worden en misschien komen wij dan ook wel aan met een leuke verrassing! :)

 

Hoofd-eventreporter OfficialKim

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties