Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

De pepernoten zijn verdwenen!

Er is een groot probleem gebeurd! Lees snel voor meer.

BREAKING NEWS


 

NOOBSTERDAM - Afgelopen zaterdag kwam sinterklaas in het land in Groningen, daar beloofde hij dat iedereen zijn of haar schoentje mocht zetten en deze gevuld zou worden, tenminste, als je braaf bent geweest!

Maar er heeft zich een volstrekt groot drama afgespeeld in de nacht van zaterdag en zondag in een pand aan de Keizersgracht in Noobsterdam. Daar heeft een mevrouw genaamd Linda géén pepernoten in haar schoentje gekregen! Nadat ze had gebeld met haar vrienden bleek dat meerdere personen geen pepernoten in hun schoentje hadden! De politie spreekt over een drama. ‘’De centrale wordt platgebeld door bezorgde mensen, we kunnen het nauwelijks aan!’’ aldus de hoofdcommissaris.

Ook in Noobwerpen vinden deze dingen plaats. Volgens de hoofdpiet is er geen reden voor paniek want de pepernoten zijn gewoon… …VERMIST!

Daarom hebben wij JOUW hulp nodig om ze weer terug te vinden. Samen met het geweldige detective team, die bestaat uit de Lieftallige Linda en de Macho Marc. Er zijn 6 kamers die een hint hebben achtergelaten over de dader. Helaas moeten we nog heel even wachten totdat die vrijgesteld zijn door de politie, omdat hun ook onderzoek doen.

Maar, niet getreurd... de eerste hint is er al. Marc heeft samen met de hoofdpiet de camera opnames van Pakjesboot 12 bekeken, en er was een vaag beeld van de dader…

 


Kan jij de dader herkennen? Klik dan op het plaatje want we hebben jullie hulp nodig!

Hoe dan ook, help jij om de pepernoten weer terug te vinden, zodat Linda weer lekker kan smullen? Kom daarom vrijdagmiddag naar Pakjesboot 12! Wij rekenen op jou! 

 

Reader en Linda

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties