Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 56.

Een extra langere verzie speciaal voor de nieuwe Leden van Noobhotel.

Deze week zal de NNR volstaan met de Informatie over Noob. Wat wel en wat Niet kan. Kortom een nieuwe NNR voor een hoop aantal nieuwe Leden.

De Fusies.

Zoals we allemaal wel weten, Noob, Evil en Flash staan allemaal onder beheer van 2 personen, Maarten en Angelo. Eerder is al Beken gemaakt dat Evil en Flash gefuseerd werden en dat is dus ook gebeurt. Sinds gistere is er een Tijdelijke Fusie tussen Noobhotel en Flash. Zoals ik al eerder zei, dit is maar tijdelijk! Tot die tijd zullen de Leden van Flash hier in Noobhotel verblijven. Er word verwacht dat jullie je gewoon via de regels gedragen. Daarom is het volgende ingesteld, Word je hier op Noobhotel verbannen, gebeurt dit bij Flash ook.

De BelCredits.

Zoals jullie al eerder deze week tehoren hebben gekregen, De belCredits doen het weer! het is voor nu nog maar op één manier mogelijk, en dat is door te Bellen.

Hierbij waarschuw ik jullie ook, Er zullen weer FreeBC Sites worden opgezet. Dit zijn niets anders dan Hack Site's. Geloof dus NOOIT in Gratis BelCredits. De gevolgen van het toch Proberen of Geloven is dat je Account word gehackt en het StaffTeam kan dan niets meer voor je doen. Nooit Geloven Dus!

NhReport & De Eventen.

De afgelopen weken zijn er helaas geen evenen meer geweest, dit komt allemaal doordat Het Eventen Seizoen is afgelopen. Komende weken zullen wel weer Eventen komen. Dinsdag zal Moderator Sanne een even organiseren in haar eigen kamer. En Donderdag zal ik weer een event gaan Houden.

De Collums zijn deze week ook weer minder, dit komt door de enorme drukte die er de afgelopen week is geweest. hieronder vind je het StaffInterview met Administrator Protected, en helaas is dat ook alles voor deze week.

The StaffInterview. Deze week met Administrator Protected.

De Volgende Week.

De volgende week zijn er weer genoeg leuke dingen in Noobhotel te beleven. Eventen, Opnamens voor NhReport en Veel meer. De Speciale Gebeurtenissen die jullie kunnen bij wonen, kunnen jullie allemaal vinden bij de Eventen in de Hotel Navigator. Goed in de gaten houden dus.

In de volgende NNR.

De Volgende NNR zal een Speciale Editie worden, Want zoals het er nu na uitziet zal dit de VOORLOPIG laatste NNR zijn, Dit komt door de Centrale EindExamens die eraan komen. Die ik dit jaar moet gaan maken. Het kan ook zijn dat ze gewoon online komen. Dat word deze week bepaald. Als volgende week de Laatste NNR online komt, zullen jullie Alle Collums nog een keertje kunnen zien. Als dit niet zo is, zullen er zoals normaal weer 3 collums worden uitgekozen. Het StaffEvent van Sanne zal online komen en nog veel meer. Allemaal in de volgende NNR.

Tot de Volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties