Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #17!

Een nieuwe kamer van de week!

Nou, er waren weer een heleboel kamers voor de reporters gemaakt, maar er kon maar één kamer misschien wel ons enige echte Reporters Honk worden, de vraag is; welke?!

Winnaar

Het is raar, ik weet het, ik geloof het zelf ook niet, mijn collega’s willen het ook niet geloven. Maar ik moet jullie helaas mededelen dat Bart gewonnen heeft, na zijn 126ste poging, is het hem gelukt…

De KVDW badge komt er aan, hoe snel; weet ik niet.

Maar Bart, ik en Gibson zijn trots op je. n.n

KVDW #17

Sinds de komst van de stapeltegels gaat het bouwen nu véél gemakkelijker. Maar het is weer tijd voor een nieuw thema, deze week is het thema namelijk Noob’s  Wellness Resort. Daarbij kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de Relax of Liefde meubels, andere meubel categorieën natuurlijk ook!

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel [KVDW #17] (aan het begin van de kamertitel) óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je gebruikersnaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt weer tot volgende week woensdag de tijd, 02-04-14 (en nee het is geen grap), in die middag loop ik alle kamers langs. De winnaar krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] en de spatie niet wanneer je [KVDW #18] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

Reader

 

De NOOB FLITZ komt aanstaande zondag wél gewoon online!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties