Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Event Agenda 21-3 / 27-3

Wat staat er op de planning!

Vanaf vandaag kunnen jullie een gloednieuwe kamer bezoeken! Namelijk.... de event lobby! Frank loopt al heel lang met het idee rond dat er events komen waarbij je niet persé om een bepaalde tijd online hoeft te zijn. Alleen wist hij niet zo goed hoe hij ervoor moest zorgen dat spelers de kamers konden vinden. Na lang nadenken heeft hij besloten zijn idee te vertellen aan de mensen van het eventteam. En die hebben een oplossing bedacht voor dit probleem! Vanaf nu kun je onder publieke ruimtes -> staff picks een kamer vinden die de event lobby heet! In deze kamer kan je heel gemakkelijk event kamers vinden en kan je ook zien vanaf wanneer een event speelbaar is. Maar je kan er ook gewoon gezellig chatten met andere mensen! Iedereen is welkom!

Woensdag 23 Maart
Peulenschilletje heeft speciaal voor ons zijn kasten uitgezocht, de leukste en apartste dingen neergelegd... Want we gaan dan gezellig verkleden! Ofterwijl Verkleedspel! Het begint om 19.00 en natuurlijk kan je mooie prijzen winnen.. Wat denk je van een paar mooie LTD's ?

Vrijdag 25 Maart
Tudududud.... Nummer 23.... Tudududud..... Nummer 62! Bingo! Dit keer niet alleen.. Maar in Groepsverband ofterwijl Teambingo! Heb jij je geluk aan je zijde? Dit event vind plaats om 20.00 in de kamer van DuckyDragon 

Zaterdag 26 Maart
Vroeger.. deden we dit buiten.. Maarja met het onvoorspelbare weer n het echte leven... Hebben we maar een vervanger gezocht , in Noobhotel schijnt altijd de zon! We stuiteren dan maar rond, verven een paar blokjes.. Weet jij het al waar ik het over heb? Nee? We gaan gezellig een potje Battle Banzaii doen in de kamer van Stag dit begint om 19.00.. Heel misschien gaan we het 's avonds ook doen maar dat ligt aan het succes! 

Zondag 27 Maart 1e paasdag
Dan gaat iedereen waarschijnlijk paaseieren zoeken...... Wij ook! Dit is in de kamer van Lycka en het is de hele dag te spelen. De kamer zou je vinden in het eventlobby maar ook in de staff picks.
Om toch een beetje kennis bij te brengen.. voordat er spelers straks gaan rondroepen dat Jezus geboren is met Pasen hebben we ook een wired-kennisquiz gemaakt. Ook dit event is de hele dag te bespelen in de kamer van grandman1234 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties