Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noobflitz #22

Een nieuwe kamer van de week.. drie meiden die gekeken hebben hoe de noobflitz het beste kan.. dat belooft toch wel wat spannends.

 

Afbeelding  

  

 

Inleiding 

Deze week stond het in de teken van Operatie Market Garden. Dat was het aanvalplan om Nederland te bevrijden, maar het mislukte bij de brug van Arnhem. Dus ook wij staan daar even bij stil in deze NOOB FLITZ. Bij deze verwelkomen wij onze nieuwe reporters voor als jullie het nog niet hadden gelezen, we hadden een selectie gemaakt en van de selectie zijn deze personen nog over: SourceJourik, Raptor, trol en als pixelaar SuperPear! Ook in het staffteam is er van alles gebeurt, we hebben helaas afgescheid genoemen van Reader en Lucas maar hebben wel Express weer terug in het team!   

  

Columns  

 Afbeelding Het is natuurlijk al weer een tijdje geleden! Maar we gaan er voor deze keer toch maar een nieuwe kamer van de week in gooien. Het thema is deze keer Herfst! Precies vandaag is het de dag dat wij overgaan in ons nieuwe seizoen. Regels: Houd de kamer openniet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen. Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers. Zet in je kamertitel [KVDW #29(aan het begin van de kamertitel) Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd 


  

 Afbeelding En na een tijdje hebben we toch weer Cupido Kim, het duurde even voordat ze weer een fantastisch koppeltje had gevonden. Maar het koppeltje van de week is deze keer geworden Cappuccino & Romy! Gefeliciteerd, Cupido Kim vind jullie het schattigste koppeltje van de week! 


 Afbeelding  


En ook vandaag hebben wij voor een van onze sterrenbeelden een geweldige nieuwe horoscoop. Deze keer kozen wij voor de geweldige kreeft! 

 

Kreeft 

Deze week kom jij toch wel even in de geld problemen, je komt veel leuke dingen tegen waardoor jij teveel geld uit gaat geven. Let hierop! Je kan zomaar geld nodig hebben voor iets wat echt belangrijk is. Op het liefdesgebied zit je goed, degene die jij leuk vind, heeft ook een oogje op jou. 


 AfbeeldingWe zijn natuurlijk ook weer van de sappige roddels, deze keer gaat het over Stafflid Express, hij was zo zenuwachtig voor de NOOB FLITZ dat hij Officialkim stress bezorgde omdat ze geen tempo maakte, moet hij ons iets bekennen? Heeft hij een geheim voor ons? Is hij bang dat wij dat geheim in de NOOB FLITzetten? 

 

 Afbeelding  

  

En dan nu de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren!   

 

document.observe("dom:loaded", function() { $$('.article-images a').each(function(a) { Event.observe(a, 'click', function(e) { Event.stop(e); Overlay.lightbox(a.href, "Geen idee wat dit is"); }); }); $$('a.article-180').each(function(a) { a.replace(a.innerHTML); }); });

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties