Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kerstgala 24 December

Trek je mooiste jurk of pak uit de kast!

Joop trok zijn kledingkast open en zuchtte erg diep... Hij had niets meer in zijn kast, tenminste een heleboel koffie-outfits maar geen smoking.. "Hoe kan dat nou.. " mopperde hij zachtjes. Met een gezicht wat op onweer stond is hij naar het ontvangstruimte gelopen waar Frank al achter de balie stond. Vrolijk begroette hij Joop:"Hallo Joop, wat is er aan de hand?! Vergeet je het kerstgala niet!" Frank stond door maar één blik van Joop in vuur en vlam.. Bijna was zijn blik dodelijk, als hij echt vuur kon spuwen maar dat kan Joop gelukkig niet. "Heb jij nog een smoking of een pak te leen Frank?!"

Frank liep zwijgend naar zijn kamer, trok de kast open en pakte een stapeltje kleren uit de kast, sjokte naar de balie toe en gaf zonder iets te zeggen het aan Joop. Joop draaide om en liep naar het koffiehuis toe, verkleedde zich even snel in het toilet. Met veel moeite wurmt hij zich in het pak.. Liep naar de spiegel en kwam tot de conclusie dat zijn vermoedens klopt... Met Joop zijn brilletje scheef op de neus keek hij in de spiegel.. De mouwen waren duidelijk te kort en de broek kwam ongeveer tot zijn knieën.. Het was echt duidelijk veelste klein en Joop liep echt voor gek!

Voordat iemand hem zag, kleedde hij zich in zijn oude kloffie om en ging aan het werk. Vloekend en tierend in zichzelf was hij voor iedereen koffie aan het inschenken. Het leek wel alsof iedereen door had wat er gebeurde want de noobs keken hem alleen maar aan en zeiden eigenlijk helemaal niets meer tegen Joop. 

Een stukje verder op waren een paar noobs gezellig aan het praten: "Heb jij het al gehoord?! We hebben dit jaar weer een kerstgala! Heb jij al een date?"

Precies op dat moment kwam Mrnba binnen gelopen, met zijn nieuwe pak voor het kerstgala. Beter goed voorbereid dan te laat dacht Mrnba nog. Hij liep naar Joop en bestelde een koffie. Joop zweeg nog steeds en mopperde nog in zichzelf. "Wat scheelt eraan Joop?!" "Nou.." Joop schraapte zijn keel, er viel een stilte van een halve minuut en hij vervolgde: "Ik moet een smoking hebben voor het kerstgala vanavond.." Mrnba keek hem aan: "Vanavond?! Hoe kom je daar nou bij Joop! Het kerstgala is pas a.s. zaterdag op 24 december." 

Joop schrok en liep snel naar achteren, hij deed een vreugde dansje .. Nu had hij toch nog genoeg tijd om een nieuwe smoking te kopen!

Het kerstgala vind plaats in de kamer van Raikou , alle noobspelers zijn op 24 december vanaf 20u van harte welkom. Het kerstgala is in combinatie met een paar eventjes en super gezellige kerstmuziek op de radio met natuurlijk de beste NoobFM dj's !

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties