Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week 1

Terug van weggeweest!

Kamer van de Week

Hey Noobs!

Na een lange periode van afwezigheid is hij dan eindelijk weer terug! De enige echte Kamer van de Week maakt zijn debut weer! Dus haal die creativiteit maar weer tevoorschijn, want die zal je nodig hebben ;)

 ‘’Wat is de Kamer van de Week?’’ hoor ik sommige van jullie zeggen. Het is heel simpel. De Kamer van de Week is een competitie waarbij mensen een kamer met een bepaald thema maken, hiervoor hebben ze 2 weken de tijd. Na 2 weken zal er in een nieuwsbericht de winnaar van de Kamer van de Week bekend worden gemaakt en wordt het nieuwe thema bekend gemaakt. De winnaar krijgt ook een mooie KVDW badge als beloning!

Maar de meeste van jullie zullen je nu wel afvragen ‘’wat is het thema?’’. Frank en Joop hebben samen met het eventteam rond de tafel gezeten en overlegt over wat het thema zou moeten zijn. Maar nu we Juni naderen en de zomer weer op komst is, dachten Frank en Joop dat het wel weer eens tijd werd voor wat buitenpret. Daarom starten we de eerste KVDW ronde met een leuk buiten thema, namelijk ...... Strand! Niets zo lekker om op een warme dag een duik te nemen in het koele water van de zee!

Als je aan de KVDW meedoet, vergeet dan niet [#1KVDW] aan het begin van kamernaam te zetten! Ook moet je kamer openstaan wil je meedoen. Kamers met een wachtwoord of slot erop worden dus niet meegeteld ;). Je kan meedoen tot 5 Juni. We wensen iedereen enorm veel succes met het bouwen en we kijken er naar uit om jullie mooie creaties te bekijken!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties