Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Nieuws Report #67

Noobween is weer gepasseerd maar wij hebben alle herinneringen nog, met nog veel meer! Bekijk ze hier!

Noob Nieuws Report numero 67!

Inleiding

Een nieuwe editie van de Noob Nieuws Report met de uitslagen van de Noobween events, nieuwe columns en nog veel meer. De maan november is aangebroken en afgelopen week hebben we een spectaculaire week achter de rug, namelijk de Noobween events. BraveHendrik teisterde het hotel met zijn vloek over het militaire ziekenhuis, gelukkig hadden we Noobhotel nog! Dankzij jullie is de vloek verdreven, helaas hebben we van BraveHendrik niks vernomen en is hij spoorloos verdwenen! Het thema van deze week is namelijk; Mode! Veel leesplezier! 

 

NhReport

De reporters hebben niet stil gezeten, met name proef-reporter Danny, hij heeft namelijk een ‘supercoole’ site gemaakt voor NhReport! De site is via de link www.noobreport.tk te bereiken. Neem een kijkje want het is zeker de moeite waard, terwijl hij toch bezig was met de site heeft hij ook een filmpje gemaakt met daarin een korte rondleiding van de site, deze vind je uiteraard hier. Via deze site wordt je namelijk nog meer op de hoogte gehouden van NhReport maar ook over Noobhotel, mocht het hotel eventjes onbereikbaar zijn, kan je bijvoorbeeld naar deze site surfen. Een fancenter, nieuws, informatie en nog véél meer; is allemaal te vinden op de site.

 

Er is ook een kleine wijziging geweest in het team, HÓÓFD-moderator Linda, met nadruk op het stukje ‘hoofd’, komt het NhReport team versterken, zij is namelijk een enige echte event-reporter. Zij organiseert onder andere events maar kan deze ook leiden. Gefeliciteerd en welkom in het team Linda!

 

Noobween 2013

 NOOBSTERDAM – Afgelopen week vond Noobween plaats met verschillende events onder leiding van de reporters en BraveHendrik. Bij elk event kon je een spreuk bemachtigen wanneer je het event haalde. Hopelijk hebben jullie ze nog want die hebben jullie nog nodig. Via deze link moet je alle spreuken invullen. In de volgende editie van de NNR word bekend gemaakt welke mensen er hebben gewonnen en onder de winnende antwoorden word ook een badge verloot, helaas niet bij elk winnende antwoord! Mocht je niet alle spreuk behaald hebben? Je kan de spreuken vinden via een twee verschillende rebus. Heb je het nou allemaal gemist, geen zorgen! De reporters hebben alles opgenomen en in een filmpje verwerkt.

 


Weerwolven van Noobsterdam 

Noobween Event #1 maandag 

Noobween event #2 woensdag

 

Noobween Bal 2013

Gisteravond om 8:00 gingen de deuren open van het Noobween Bal in de kamer van Linda. De balzaal liep na een paar minuten al aardig vol. En met diskjockey Bart die de muziek verzorgde werd het helemaal knallen! Tijdens het bal kon je ook stemmen op de koning & koningin van het Bal, na ander half uur stemmen ging de titel van koning & koningin  van het bal naar Bart en reporter Lanna! Een leuk stel, niet? Bart heeft een kort, maar krachtig filmpje in elkaar gezet, deze vind je hier

 

Grote dank gaat natuurlijk naar de stafleden Linda en Marloes die een prachtige kamer en bal in elkaar gezet hebben en word mede mogelijk gemaakt door NhReport. We kijken al uit naar het bal van volgend jaar!

 

Columns

Dan is het nu tijd voor de columns. In deze editie vind je de uitslagen van ‘Wie ben ik?’ en de ‘KVDW’, ik hou het maar kort, de columns vind je hier.

 

Massaal hebben jullie meegedaan aan  ‘Wie ben ik?’, waarschijnlijk had het leger het jullie veels te gemakkelijk gemaakt want er zat geen enkel fout antwoord tussen. Het goede antwoord was natuurlijk BraveHendrik!

Ook kwam in grote getallen de inzendingen binnen van de ‘kamer van de week’, helaas kan maar één iemand dit winnen en dat was namelijk Cappuccino met een spookachtig, griezelige begraafplaats. Je krijgt binnenkort de KVDW badge!

Het nieuwe thema van de KVDW is namelijk mode, daarbij moet je denken aan kledingwinkels en enzovoort! Is je kamer af? Zet dan in je kamernaam [KVDW #2] ! Dit is nieuw zodat het inzenden van je KVDW gemakkelijker gaat, de reporters zullen woensdag avond de kamers langsgaan waar [KVDW #2] in een kamernaam staat. Natuurlijk kan je je kamer nog steeds insturen naar [email protected] , vergeet niet je spelersnaam en de kamernaam erbij te zetten! Je hoeft je KVDW niet in te zenden als je al zo’n titel in je kamernaam hebt staan. Let op; je hebt voor deze editie namelijk één week de tijd, volgende week vind alweer de uitslag plaats!

Noob & Noob zijn terug, ze hebben ook weer een nieuwe strip van hun meegebracht, deze vind je als je op het plaatje klikt!

De nieuwe columns vliegen voorbij, deze week presenteren we je aan Noobsterdam. Noobsterdam heeft dankzij de Noobween events slechte publiciteit gekregen en wil via de NNR weer goede publiciteit winnen. De Burgermeester van Noobsterdam stelt wekelijks iemand voor die bijvoorbeeld een bloemenwinkel of restaurant beheert met deze week:

Shirley – Shirley beheerd een echt Amerikaans restaurant, namelijk Shirleys Dinner. In het restaurant vind je veel truckers die onderweg een stop maken bij haar restaurant. Ze staat bekend om haar lekkere hamburgers en verse frietjes. Shirley is bekend bij de Noobsterdammers als lief, aardig maar ook pittig; ze kan écht boos zijn wanneer je iets verkeerds doet bij haar, maar dat neemt niet weg dat ze altijd voor je klaar staat!

Lanna heeft weer een nieuwe favoriet gevonden voor Noob van de Week! Onze nieuwe Noob van de Week is namelijk Sanderr! Waarom? Lanna verkiest hem omdat hij zeer vriendelijk is tegen anderen, toffe kamers bouwt en andere aan het lachen maakt. Tsja, dan verdien je het wel om even in het zonnetje worden gezet! Gefeliciteerd Sanderr!

 

Events

Deze week hebben we een event van onze reporter Lanna! Het event van haar word gehouden op woensdagavond, om ongeveer 19:00! Het event word natuurlijk gehouden in de kamer van Lanna, jongens én meisjes, verzamel jullie krachten want jullie gaan tegen elkaar strijden!

 

In de volgende NNR

In de volgende NNR vinden we de uitslag van de KVDW, een nieuwe ‘Where am I?’, een nieuwe episode van ‘Noob & Noob’!

 

Toedeloe :D

Reader

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties