Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #28

Zijn we weer

 

Hey Noob

Hey Noobs, vele van jullie zijn alweer naar school.. BALEN! Ook hebben er nog genoeg heerlijk vakantie, maar moeten aankomende week weer naar school. Hopelijk hebben jullie allemaal een heerlijke vakantie gehad. De Reporters natuurlijk wel. Hier weer een nieuwe NOOB TIMES met heel veel liefde voor jullie gemaakt, veel leesplezier !

 

 

 

Wij zijn met SPOED opzoek naar nieuwe Reporters!

 

 

 

heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! Of mail waarom jij de perfecte reporter zou kunnen zijn naar [email protected] En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

 

 

Collums

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

Elke week vertellen we een nieuw horoscoop. Deze week zijn de Stieren aan de beurt.

 

Stier, voor jou zijn het mooie dagen. Een stabiele relatie, een succesvolle kamer en bovendien een goed opgevoede Kroko. Let wel op de deurbel, want ongewenste en jaloerse Noobs kunnen zich melden. Vermijd de komende week de kleur zachtbeige.

 

 

 Deze week in Netflix: Teen wolf, wie houdt er nou niet van een sappige tienerserie vol geheimen?! Scott gaat gewoon naar school samen met zijn beste vriend Stiles. Totdat er iets gebeurd wat Scott in een wolf veranderd… Maar dat is niet het enigste, er gebeuren nog meer vage en rare dingen die niemand ooit had kunnen denken. Ben JIJ benieuwd hoe deze serie er precies uitziet? Klik hier om de trailer te bekijken!

 

 

 

De Noob v/d week is deze week wat anders.. het zijn er niet 1 niet 2.. nee veel meer! Deze week zijn de Noob’s van de week… alle Summer-Mods  !lieve Summer-Mods  bedankt deze vakantie om Noobhotel veilig te houden, jullie inzet maar vooral ook jullie gezelligheid. Hopelijk hebben jullie het naar jullie zin gehad, want wij hebben van jullie genoten! Nogmaals, BEDANKT

 

 

 

Jaja er is weer een nieuwe Trend Alert… maar wat is het deze keer? Jullie zullen het nooit raden! Hebben jullie al gezien dat er heel veel Noob’s  lopen met verschillende haarkleuren? Groen zoals Jeroen. Maar Roze, Geel, Blauw, Paars niks is gek te noemen! Kijk snel wat bij jou look past want misschien past er wel een hele gekke kleur erbij!

 

 

 

 

Vorige weken in wie ben ik , hebben jullie lang kunnen nadenken over wie het was. Het was natuurlijk onze oud Konining Beatrix! De winnaars krijgen indien ze deze nog niet hebben , de welverdiende badge!

Deze week in wie ben ik….

-       Ik had eerst lang zwart haar, nu kort.

-       Ik ben een vrouw

-       Het nummer “I Kissed A Girl” is mijn nummer.

Weet JIJ wie het deze week is?! Mail dan je antwoord naar [email protected]  vermeld hierbij wel je naam en wie weet win JIJ de welverdiende Badge !

 

 

Na een week weg te zijn geweest met onze geliefde Noob chart zijn we er deze week weer !Deze week hebben wij de leukste nummers weer op een rijtje gezet! Kijk snel welke nummers in onze top 10 staan. Misschien is er weer een nummer gestegen in de hitlijst, of is er een nieuw nummer bijgekomen. Veel luisterplezier deze vakantie!

 

 

 

(1)  Jonas Blue featuring William Singe – MAMA

(2)  ^ J.Balvin & Willy Willam – Mi Gente

(3)      = Axwell  Ingrosso – More than you know

(4)  v Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito (Remix) 

(5)   v David Guetta ft Justin bieber -    2U

(6)  ^ Dua Lipa – New Rules

(7)  v Lucas & Steve – Up till Dawn

(8)  ^ The boy next door, Fresh Coast Feat Jody Bernal – La Colegiala

(9)  =  Calvin Harris – Feels

(10)      Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

 

 

-      Beheer Report Sanne & Marloes

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #28

Veel leesplezier !

Advertenties