Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #13

Een gloednieuwe editie van de nieuwsbrief!

Inleiding door Reader

Hey Noob’s! We hopen dat jullie wederom een fijne week achter de rug hebben. Zoals jullie zien: het is weer zondag, dus de NOOB TIMES staat weer klaar om gelezen te worden! Check vooral even de sollicitaties voor het Social Media Team en het Noob Radio Team, misschien is het wel wat voor jou! Verder hebben we weer twee ‘oude bekende’ columns uit de kast gehaald. Namelijk de Fabulous top 5 en Cupido Kim! Verder hebben we natuurlijk ook de uitslag van Waar ben ik?’, een gloednieuwe Noob v/d week maar natuurlijk ook meer! Veel plezier met lezen, en een reactie achterlaten mag altijd!

PS. Volgende week hebben we weer een gloednieuwe Music Video voor jullie!

Reader – Reporter

 

Noob Report

Op 4 mei 2017, hebben we in het Theaterdome Noobhotel ook netjes twee minuten stilte gehouden. Wij als Noob Report zijn trots op de mensen die erbij waren en het lieve was ook toen de mensen daarna allemaal amen zeiden. 4 mei is altijd de nationale dodenherdenking, Nederland herdenkt op deze dag alle Nederlandse oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, maar ook de oorlogsslachtoffers ná de Tweede Wereldoorlog. Voor de foto klik hierrr.

 

 

Columns

Hehe, de columns staan er weer in de NOOB TIMES! Je kan nóg steeds meedoen met de Kamer van de Week, vanaf nu valt er een gloednieuwe Kamer van de Week BADGE te winnen!

Door kleine problemen achter de schermen hebben jullie uitstel gekregen, jullie kunnen weer meedoen met de 14e Kamer van de Week! Het nieuwe thema is  Koningsdag. Je kan nog meedoen tot en met dinsdag 9 mei, dus je hebt ongeveer anderhalve week de tijd. Na deze datum, gaan wij de kamers beoordelen. De mooiste, leukste en tofste kamer, maken we bekend op woensdag 8 mei in een nieuwsbericht. Zet in ieder geval in je kamernaam: [#14KVDW] Zorg dat je kamer ook open is op de dag dat wij jullie kamers komen bekijken, dus geen deurbel óf wachtwoord. Wij wensen iedereen heel veel succes. Want er valt een splinternieuwe badge te winnen voor de komende winnaars van de Kamer van de Week!

Opgelet! Het Social Media Team van Noobhotel is opzoek naar nieuwe collega’s. Ben jij altijd bereikbaar op je mobiel, ben je op elk social-media kanaal aanwezig en weet jij er alles van? Maar dan ook écht alles… Dan is het Social Media Team op zoek naar jou! Lijkt het jou wat om dit team te ondersteunen? Zet dan het volgende op een rijtje:

-        Je spelersnaam maar ook je échte naam;

-        Je leeftijd;

-        Ervaring met social-media;

-        Bijzonderheden (afwezigheid, bepaalde aanpak etc.)
(- Skype)

-        Je motivatie (waarom wil je bij het team?).

Stuur het bovenstaande op naar [email protected]. Volgende week, zondag 14 mei, wordt de uitslag bekend gemaakt in de NOOB TIMES!

Vanuit het radioteam: Zoals jullie al misschien gehoord hebben, hebben we onze radio eindelijk terug! Dat betekent ook dat de  sollicitaties open zijn voor DJ. Wil je al hele tijd DJ willen zijn? Solliciteer dan nu! Gegevens wat we van je willen weten zijn:

-        Je spelersnaam maar ook je échte naam;

-        Je leeftijd;

-        Je motivatie;

-        Wat wil je bereiken in het team;

-        Welk spel zou je ooit willen doen op de radio;

Deze gegevens willen we graag van je weten. Stuur jouw sollicitatie naar [email protected]

Vorige week konden jullie weer meedoen met ‘Waar ben ik?’ waar onze reporter Reader op vakantie is en ons een ansichtkaart heeft gestuurd, mét foto! Alleen is hij vergeten om erbij te zetten in welke stad én land reporter Reader is. Uit alle inzendingen hadden twee spelers het antwoord goed geraden: Hij was namelijk afgelopen week in Malaga in Spanje! Wij feliciteren de volgende spelers: Darksoul666 en Melbourne. Gefeliciteerd! Jullie prijs komt zo snel mogelijk jullie kant op. Ook meedoen? Binnenkort verwachten wij een nieuw ansichtkaartje van deze vakantieganger!

Net zoals de afgelopen weken, staan ook Noob en Noob er wederom in de NOOB TIMES. Klik op het columnplaatje voor de strip.

Voor het nieuwe column Fabulous top 5, gaat reporter Kim vanaf de volgende keren de vijf leukste looks uitzoeken die jullie Noob’s dragen! De eerste keer maakte ze toch wel iets grappigs mee… Plots waren er allemaal klonen van Angelo in allemaal verschillende kleuren! Het waren er dan misschien geen 5 maar toch wel een keer leuk om mee te beginnen in de Fabulous top 5!

Vorige week in Roddel van de Week: Joop van het Koffiehuis kreeg te horen dat er stemmen werden geronseld. Deze roddel blijkt waar te zijn! De daders zijn gepakt en uitgesloten van deelname bij de ‘Noob’s Choice Awards’, het waren namelijk Noob en Noob. Uiteindelijk kwamen ze erachter dat ze nooit kans hebben gemaakt om gekozen te worden, wat een teleurstelling!

Afgelopen weken hebben we al diverse recepten Kookrellen voorgeschoteld bij jullie. Vanaf nu beginnen we met een nieuw seizoen van Kookrellen! Reporter Reader ging samen met zijn lieftallige assistente Sanne. (niet te verwarren met reporter Sanne…) het bakken van het recept in de praktijk laten zien! In een gloednieuwe studio lieten zij zien hoe je zandkoekjes kan maken. Het recept van deze week. Klik op het column plaatje om naar het filmpje te gaan. Uiteraard moest het eindresultaat geproefd worden, dit werd gedaan door reporter Sanne, maar of dat wel goed beviel…

Net zoals elke week hebben we ook deze week weer een nieuwe Noob v/d week! Dat is drie keer het woord ‘week’, beetje teveel van het goede… Hoe dan ook, deze week hebben we namelijk Sanne. verkozen tot Noob v/d week. Gefeliciteerd Sanne.! Bedankt voor de ultieme gezelligheid die je meeneemt met je bezoek aan het hotel, de grapjes en dat je altijd klaar staat voor andere spelers!

 

Cupido Kim is een tijdje weg geweest, maar nu weer terug! Cupido Kim vindt altijd de leukste stelletjes in Noobhotel... en als die stelletjes op het randje zitten van “net niet” komt ze er met haar liefdespijltjes aan. Toch is haar dit keer iets opgevallen... Marloes en G-Star... wat hebben jullie te verbergen?

En natuurlijk hebben als laatste weer een nieuwe editie van de NOOB CHARTS! Dit is weer de NOOB CHARTS van week 19 van onze muzikale reporter Sanne. Vorige week konden jullie zien dat Ed Sheeran van de troon werd gestoten door Lil’ Kleine, maar WOW! Wat is er deze week gebeurd? Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber zijn de top 10 binnengestormd en hebben in één keer plek één opgeëist. Check de rest van de top 10 hieronder!

(1)   ^  Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito (Remix) 

(2)   v  Lil’ Kleine - Alleen 

(3)   v  Boef - Habiba 

(4)   v  Ed Sheeran – Shape of you 

(5)   v  Calvin Harris ft. Frank Ocean & Migos – Slide 

(6)   v  Jason Derulo ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign – Swalla 

(7)   v  AJR – Weak 

(8)   v  Kygo & Selena Gomez – It ain’t me 

(9)   v  Jairzinho ft. Sevn Alias, BKO & Boef – Tempo 

(10) =  The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This 

 

Bedankt dat je weer de NOOB TIMES hebt gelezen. Laat vooral een reactie achter en tot volgende week, want dan zijn we er weer!

KIM, MARLOES, READER & SANNE

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal!   

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties