Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 46.

Het is Carnaval en de NNR viert mee!

Het is Carnaval en de NNR doet daar natuurlijk aan mee, 3 dagen van gekte, feesten en zingen is aangebroken. Alaaf!

Noobhotel weg?

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben ontdenkt, Als je naar Noobhotel wilt gaan. Kom je op de beta uit en er is een simpele verklaring voor. We willen iets gaan testen op de Beta en daarvoor is Noobhotel even offline. Wees gerust, Hij komt terug! Het zal misschien een weekje duren maar alles blijft gewoon hetzelfde. Veel plezier op de Beta!

Valentine Studio!

Komende Donderdag is het Valentijn en Noobhotel kan dit natuurlijk niet overslaan! Daarom gaan Volgende week maandag de deuren van Valentine Studio open! Dit event zal zich op Noobhotel [Niet de Beta] gaan afspelen. In de volgende NNR vinden jullie meer over dit Liefdes event!

NhReport & De Eventen.

Er zijn deze week 2 mooie eventen geweest, een op Noob en een op de Beta. Helaas kon NhReport er maar bij 1e aanwezig zijn en die vind je hier: NhReport - The Building Challenge. Ook heeft NhReport weer een paar leuke collums gemaakt, die je hieronder kan vinden.

Dress Like A Star is er weer! Deze keer in een Canavals Editie. Veel plezier!

Kook-Rellen met Quizz is er ook weer! we gaan het allemaal nog eens overdoen. Hier zie je hoe je Nonnevotten maakt!

De Volgende Week.

De komende week is het niet alleen Carnaval maar ook Valentijn! Donderdag avond om 7 uur start het ValentijnsBal. In de kamer van Quizz. Ook worden er 2 eventen gehouden. Eentje dinsdag en eentje Vrijdag, omdat Noob offline is zullen ze bijde hier plaatsvinden.

In De Volgende NNR.

De eventen en het Bal zal natuurlijk te vinden zijn hier in de NNR. Er zullen weer wat collums komen, Het staffinterview en de Kvdw zullen erin komen. Natuurlijk nog veel meer, Maar dat lezen jullie volgende week!

Veel Plezier, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties