Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #32

Het weekend is op zijn einde en dat betekent dat het weer tijd is voor de Noob Times!

 

Hoi Noobs, na weer een elendige week school kunnen we eindelijk genieten van weer een leuke  NOOB TIMES. Jullie moesten een week lang wachten tot weer een nieuwe NOOB TIMES maar niet voor niks, want hij is weer opgevult met de leukste collums ! Lees snel verder om erachter te komen welke het deze week zijn !

 

 

Collums

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Probeer eens nieuwe dingen uit, een avondje naar een andere kamer, nieuwe mensen leren kennen die zo op jouw pixelpad komen. Die leuke Noob waarmee je al een tijdje samen bent ten huwelijk vragen, of toch denken aan kinderen kan deze komende maand een erg positieve invloed hebben op jouw gevoel. Vergeet ook niet aan jezelf te denken, het is geweldig dat je je zo inzet voor je medepixel want, zeg nou zelf, dit geeft toch iedereen een goed gevoel, maar wat jij nodigt hebt is ook belangrijk en moet natuurlijk nummer een prioriteit blijven.

 

 

 Deze week in Netflix, Blue Mountain State: De serie is een gevolg van National Lampoon’s Animal House en Van Wilder. De serie focust zich op het rugbyteam ‘The Goats’’ van de universiteit Blue Mountain State. De serie laat alle dingen zien die bij het universiteitsleven passen waaronder rugby, scoren met vrouwen, drinken, wilde feesten en ontgroeningen. Ben je nieuwsgierig naar de serie? Dan kan je HIER! de trailer bekijken.

 

 

 

Wie o wie is er deze week toch de Noob  v/week? Hij speelt nog niet zo lang NoobHotel, maar altijd als hij er is is het gezellig en hangt er een leuke sfeer. Hij is namelijk een DJ van Noob FM.. Gefeliciteerd JJeremy! Jij bent deze week onze Noob  v/week. Je staat altijd klaar voor een leuk gesprek in het hotel en met jou plaatjes op de radio maak je veel Noob spelers blij. We hopen dat we nog lang van je mogen genieten op en buiten de radio! Vind jij dat iemand het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Stuur dan jouw naam, de naam van jouw vriend of vriendin en wat je tegen diegene wilt zeggen op naar [email protected]! En wie weet is jouw vriend of vriendin volgende week wel de Noob  v/week!    

 

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/f94a08e50325044d2027467a403364bb.pngEen nieuwe week, een nieuwe Trend! Het is deze week geen kledingsstuk, het is een heel merk! Nu vragen jullie je vast af Huh!? Een merk..? Ja een merk! Namelijk.. Gucci! Gucci bloeit helemaal op in het hotel, heb je bijvoorbeeld al een Gucci trui? Of misschien een Gucci pet, dan kan je deze trend namelijk combineren met de trend van vorige week ( Een Gucci pet! ) Hoe dan ook, met Gucci zit je de komende tijd wel goed!

 

 

 

https://www.mupload.nl/img/4loipvlfgxyom.png

Doe jij al mee aan de KVDW-Competitie van deze week? Nog niet..? Dan is nu jouw kans. Elke week heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan de Kamer van de Week competitie. Hierin laten amateur én professionele bouwers van NoobHotel zien wat hun talenten zijn. Je kunt nog meedoen aan de 24e editie van KVDW. Het thema voor deze week is het School. Maak jouw beste kamer, met jouw bouwtalenten en maak kans op een fantastische KVDW-Badge, 10 eventpunten en een plaats tussen de topkamers! Meer lezen over de competitie? Klik hier!

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

 

 

-      Het Noobreport

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #32

skrt skrtRE: Noob Times #32

Veel leesplezier!

Advertenties