Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de week #23

Ben jij de winnaar..?

Met zweet op het voorhoofd heeft NoobHotel deze week weer staan zwoegen! Nu is het tijd om even lui in de wind te gaan zitten afkoelen en te lezen wie Kamer van de Week #22 heeft gewonnen.

Winnaar

Het thema van vorige week was Griekenland. En net als eerdere KVDW competities zijn er weer kamers opgestuurd. Elke week wordt maar weer bewezen wat voor talenten hier rondlopen. De winnaar van deze week heeft het Griekse gevoel duidelijk weergegeven in een prachtige kamer. De winnaar van deze week is Danae. gefeliciteerd! Jouw kamer paste het best bij het thema! Jij hebt de 22e  Kamer van de Week gewonnen! Je welverdiende KVDW badge & 10 eventpunten komen zo snel mogelijk jouw kant op.

 

KVDW #23

Niet getreurd, de zweetdruppels op je voorhoofd stonden er niet voor niets. Deze week heb je weer een nieuwe kans om je een van de meesterbouwers van NoobHotel te noemen. We hebben namelijk deze week weer een nieuw Kamer van de Week thema. Deze week gaan we wederom op reis. En dit keer gaan we naar het Midden-Oosten! Bouw jouw mooiste creatie in Arabische sferen, en wie weet ben jij wel de nieuwe winnaar van de kamer van de week.

 

Als winnaar van de Kamer van de Week krijg je niet alleen een specifieke winnaars badge maar ook 10 eventpunten!

 

Psst.. Een tip, onder ‘Culturele meubels’ in de catalogus staan misschien wel een paar categorieën die je kunnen helpen!

 

Regels

-        Houd de kamer open! Gesloten kamers kunnen we niet bezoeken en beoordelen

-        Je kan maar met één kamer deelnemen aan de KVDW

-        Zet in je kamertitel [#23KVDW]

-        Het namaken van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt tot dinsdag 5 september de tijd om mee te doen. Op woensdag 6 september komt de uitslag online te staan. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de welverdiende KVDW badge & 10 eventpunten.

 

Veel succes!

 

 

- Het Reportteam

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de week #23

Good luck SmileyRE: Kamer van de week #23

Veel succes!

Advertenties