Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #11

Het is weer tijd voor de Noob Times!

 

Inleiding door Sanne

Hey Noob’s! De nieuwsbrief is er weer zoals gepland. Er staat weer een leuke editie van de NOOB TIMES op jullie te wachten. De Kamer van de Week is weer terug van weggeweest, dus jullie kunnen de komende dagen weer volop bouwen om de Kamer van de Week badge in beslag te nemen. Natuurlijk hebben we ook weer andere columns voor jullie klaar staan! In deze editie gaan jullie onder andere lezen: een nieuwe Noob en Noob ,een nieuwe puzzel waar jullie aan mee kunnen doen met de Puzzelbox en de NOOB CHARTS van deze week! Ik wens je veel lees plezier, vergeet vooral geen reactie achter laten!

Sanne – Reporter

 

Noob Report

 

Wisten jullie dat deze donderdag Konigsdag is? Het is een feestelijke dag die maar één keer in het jaar voorkomt. Het wordt allemaal gevierd met leuke pellen en activiteiten en toffe festivals. En we hebben gehoord dat Jumbo speciaal voor die dag koningsbollen heeft gemaakt, dus dat wordt smullen! Wij wensen iedereen veel plezier tijdens Koningsdag

 

Columns

En ook vandaag hebben we weer de columns van de NOOB TIMES weer klaar staan voor je…

 

Afgelopen woensdag zaten jullie vast in spanning te wachten voor het nieuwsbericht van de nieuwe Kamer van de Week. Maar helaas… Frank heeft zoveel reserveringen gehad afgelopen week, dat zijn computer het begaf… Oeps? Niet getreurd! Speciaal voor jou, hebben we alvast de nieuwe Kamer van de Week in de NOOB TIMES!

Vanaf vandaag kan je weer meedoen met de 14e Kamer van de Week! Het nieuwe thema is, je raadt het al: Koningsdag. Verrassend… Je kan meedoen tot en met dinsdag 2 mei, dus je hebt ongeveer anderhalve week de tijd. Na deze datum, gaan wij de kamers beoordelen. De mooiste, leukste en tofste kamer, maken we bekend op woensdag 3 mei. Zet in ieder geval in je kamernaam: [#14KVDW] Zorg dat je kamer ook open is op de dag dat wij jullie kamers komen bekijken, dus geen deurbel óf wachtwoord. Wij wensen iedereen heel veel succes.

Oja: We hebben ook een splinternieuwe badge voor de komende winnaars van de Kamer van de Week!

 

 

Zoals we allemaal weten, aanstaande donderdag is het Koningsdag. Ook Noob en Noob trekken er dan op uit, zij nemen een plekje op de vrijmarkt. En vooral Noob maakt het erg letterlijk… Klik op het column plaatje voor de strip!

 

 

Deze week bij Roddel van de Week heeft proef-reporter Twan. veel geheime dingen ontdekt. Wisten jullie dat Joop verkering heeft? Ik weet nog niet precies wie het is, maar hij schijnt een vriendin te hebben…

 

 

 

Vorige week konden jullie meedoen met Wie ben ik? Was het moeilijk of makkelijk..? We hebben in ieder geval een winnaar, hij was namelijk de eerste die de mystery guest heeft geraden: Jaden.! Gefeliciteerd. Jouw prijs komt zo snel mogelijk jouw kwant op.

Het antwoord was natuurlijk Ed Sheeran. De volgende keer kan je weer meedoen met Wie ben ik?.

 

 

Vorige week stond er helaas geen puzzel klaar bij de Puzzelbox! *Aaw…* MAAR… Deze week weer wel! Misschien konden jullie het al raden, je had een oog voor detail nodig. De puzzel van deze week is: Zoek de verschillen!

Hoe doe je mee? Klik op het column plaatje of klik hier, je krijgt dan een foto te zien van twee kamers met daarin acht verschillen. Kopieer de foto, plak deze in (bijvoorbeeld) Paint. Omcirkel de verschillen, sla de foto op en stuur het op naar [email protected]. Bij elke goede inzending win je natuurlijk een prijs!

Je kan tot en met zaterdag 29 april meedoen. Veel succes!

 

De Noob v/d week is deze week een Staff. Deze staff is een jongen en zit al redelijk lang als staff zijnde er. Het is een moderator, we hebben het natuurlijk over Yann!ck! Yann!ck bedankt voor je inzet om het hotel netjes te houden en hopelijk mag je ons nog lang hierbij helpen.

 

 

 

Deze keer hebben we weer een nieuwe noobrecept klaar staan bij onze wekelijkse column: Kookrellen. Wat zal het deze keer zijn? Je zal het wel kennen: het zijn de beroemde Belgische 'Suikerwafels'. Let op, je hebt een wafelijzer nodig!

 

 

De ingrediënten die je nodig hebt:

- 300 gr Boter
- 300 gr Noobtopiaanse suiker
- 3 Pakjes vanillesuiker
- 4 Eieren
- 400 gr Bloem
- 1 Koffielepel bicarbonaat
- 200 gr Melk

Neem als eerst de boter en de suiker en doe dit in een mengkom. Meng er de drie pakjes vanillesuiker bij, de eieren, dan de bloem en tot slot een koffielepel bicarbonaat. Doe er beetje bij beetje 200 gram melk bij. Roer goed, zodat je een smeuïg deeg krijgt. Verwarm je wafelijzer, en doe er wat deeg op. Bak de wafeltjes goudbruin. En voilà jou lekkere Suikerwafeltjes!

 

De NOOB CHARTS is weer geüpdatet voor je! Dit is weer de NOOB CHARTS van week 17 van onze muzikale reporter Sanne. Elke editie heeft zij een top 10 van populaire nummers. Nóg steeds staat Ed Sheeran met het nummer Shape of you op nummer één, Boef staat nu op nummer twee gevolgd door Lil’ Kleine.

 

 

(1)   =  Ed Sheeran – Shape of you

(2)   =  Boef - Habiba

(3)   =  Lil’ Kleine - Alleen

(4)   ^  Calvin Harris ft. Frank Ocean & Migos – Slide

(5)   v  Martin Garrix & Dua Lipa – Scared to be lonely

(6)   v  The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This

(7)   v Kygo & Selena Gomez – It ain’t me

(8)   =  Jairzinho ft. Sevn Alias, BKO & Boef – Tempo

(9)   ^  AJR – Weak

(10) v Katy Perry – Chained To The Rythm

 

 

Bedankt dat je weer de NOOB TIMES hebt gelezen. Volgende week zijn we er weer!

READER, SANNE & TWAN.

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal!

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #11

Whahaha die "vrijmarkt"! Ik moest zooo hard lachen... was echt een goeie!!

Advertenties